Dragnea ii raspunde lui Iohannis: Nu am limbajul colorat al presedintelui. Eu nu am vazut-o ca pe o critica

Dragnea ii raspunde lui Iohannis: Nu am limbajul colorat al presedintelui. Eu nu am vazut-o ca pe o critica

Am vazut-o ca pe o incercare de a prezenta o analiza, spunand ulterior ca nu exista o analiza proprie. Nu exista niciun motiv ca masurile fiscale respective sa nu se mai adopte. Angajatorul nu va plati mai mult, salariatul nu va primi mai putini bani."

acum 65 luni (3 Nov 2017)

"Imi asum faptul ca n-am reusit sa fiu la televizor, cand a fost conferinta de presa, dar am citit ulterior. Eu nu am vazut-o ca pe o critica. Am vazut-o ca pe o incercare de a prezenta o analiza, spunand ulterior ca nu exista o analiza proprie. Nu exista niciun motiv ca masurile fiscale respective sa nu se mai adopte.

Intrebat cum comenteaza declaratiile lui Iohannis potrivit carora un roman cu salariu mediu brut va castiga 3 lei dupa marea "revolutie fiscala", Dragnea a spus: "Pana acum ceva timp se vorbea ca se pierde la salariu. Angajatorul nu va plati mai mult, salariatul nu va primi mai putini bani."

Cat despre "topaiala fiscal bugetara" denuntata de Iohannis, Dragnea a spus ca "nu are limbajul colorat al presedintelui". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro