Dragnea ia peste picior Guvernul Ciolos: "In ultimii ani scoteam oameni din nameti. Guvernul Ciolos a lasat destule troiene cat sa pot face un om de zapada"

Dragnea ia peste picior Guvernul Ciolos:

Probleme la alimentarea cu energie electrica ENEL Din cauza viscolului si a caderilor masive de zapada, au fost afectate retelele electrice din raza de activitate a societatii Enel Distributie Muntenia.

acum 54 luni (17 Jan 2016)

"In ultimii ani, cand venea viscolul, ma ocupam de deszapezire si scoteam oamenii din nameti. Noroc ca au lasat destule troiene, cat sa pot face un om de zapada", a scris Dragnea, pe pagina sa de Facebook.

Codul portocaliu de ninsori si viscol a fost restrans la 8 judete si este valabil pana la ora 18.00, in timp ce alte 8 judete se afla sub cod galben. Ministerul Educatiei a anuntat ca luni vor fi suspendate cursurile in unitatile de invatamant din Bucuresti si din noua judete. Probleme la alimentarea cu energie electrica ENEL Din cauza viscolului si a caderilor masive de zapada, au fost afectate retelele electrice din raza de activitate a societatii Enel Distributie Muntenia. In jurul orei 14:15 a existat o intrerupere mai extinsa in partea de nord a Capitalei (linia de inalta tensiune Crangasi - Pajura), dar care a fost remediata prin manevre in telecontrol pana in ora 14:38. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro