Dragnea: Grindeanu a facut o boacana mare, dar este recuperabil si ar putea ramane in PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca fostul premier Grindeanu a facut o greseala mare, care putea aduce daune PSD, dar cu toate acestea Grindeanu este recuperabil si ar putea ramane in partid. Citeste si: Fostul premier Sorin Grindeanu a negociat cu "calaul" Guvernului sau, Liviu Dragnea: Vreau sa raman in PSD "M-am intalnit in urma cu cateva zile cu presedintele PSD Liviu Dragnea si am discutat despre ce inseamna PSD, ce s-a intamplat in relatia noastra, cum va fi in viitor si despre cum PSD trebuie sa isi duca la capat mandatul incredintat de cetateni.

acum 83 luni (25 Aug 2017)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca fostul premier Grindeanu a facut o greseala mare, care putea aduce daune PSD, dar cu toate acestea Grindeanu este recuperabil si ar putea ramane in partid.

Liviu Dragnea a facut aceste intrebari cand a fost intrebat daca si-ar dori ca Sorin Grindeanu sa ramana in PSD.

Pe de alta parte insa, liderul PSD si al Camerei Deputatilor a negat ca i-ar fi propus lui Grindeanu o functie de ambasador sau de consul la Chisinau: "Nu am facut asa ceva". Citeste si: Fostul premier Sorin Grindeanu a negociat cu "calaul" Guvernului sau, Liviu Dragnea: Vreau sa raman in PSD "M-am intalnit in urma cu cateva zile cu presedintele PSD Liviu Dragnea si am discutat despre ce inseamna PSD, ce s-a intamplat in relatia noastra, cum va fi in viitor si despre cum PSD trebuie sa isi duca la capat mandatul incredintat de cetateni.

Cu o zi inainte, miercuri seara, Sorin Grindeanu declarase la postul Antena 3 ca s-a intalnit recent cu Liviu Dragnea si au discutat despre "ce s-a intamplat in urma cu cateva luni", precizand si faptul ca nu a fost o discutie tensionata. Grindeanu a precizat miercuri ca el sustine orice guvern PSD si se considera, inca, membru al PSD.

"Nu e vorba de orgolii personale ale lui Sorin Grindeanu sau ale altcuiva - toata lumea isi doreste sa continue in PSD", a sustinut fostul premier.

Sorin Grindeanu a inaintat si o sesizare catre Comisia de Etica a PSD, in care isi contesta excluderea din partid. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro