Dragnea: Geoana si Vanghelie, un grup mafiot. Stiam ca vor sa-si faca partid inainte sa-i excludem

Dragnea: Geoana si Vanghelie, un grup mafiot. Stiam ca vor sa-si faca partid inainte sa-i excludem

In 2008, Ponta s-a umilit la Basescu ca sa-l puna ministrul justitieiPonta: Cred ca am putea continua si cu un alt prim-ministru Geoana a renuntat la functia de Inalt Reprezentant al guvernului. Cum vad liderii PSD din tara excluderea lui Sova, Geoana si Vanghelie din partid: "Sanctionarea lui Geoana il transforma intr-un veritabil om politic"

acum 92 luni (2 Dec 2014)

Nu este nicio noutate pentru noi, le dorim succes", a spus Dragnea despre Geoana si Vanghelie, citat de Mediafax. El si-a manifestat speranta ca parlamentarii PSD nu li se vor alatura lui Geoana si Vanghelie. Intrebat cum raspunde acuzatiilor facute de Marian Vanghelie referitoare la firma Teldrum, pe care ar controla-o, Dragnea a raspuns: "Nu-i raspund domnului Vanghelie pentru ca nu poate sa acuze, nu e in situatia de a face acuzatii. A facut parte dintr-un grup mafiot, au mai ramas doi insi in grupul asta mafiot, dumnealui si cu domnul Geoana". Comitetul Executiv National al PSD a votat, saptamana trecuta, excluderea din partid a lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova. Citeste si:

Vanghelie, la Adevarul Live: Dragnea s-a opus sa deschida noi sectii de votare in diaspora. In 2008, Ponta s-a umilit la Basescu ca sa-l puna ministrul justitieiPonta: Cred ca am putea continua si cu un alt prim-ministru Geoana a renuntat la functia de Inalt Reprezentant al guvernului. Cum vad liderii PSD din tara excluderea lui Sova, Geoana si Vanghelie din partid: "Sanctionarea lui Geoana il transforma intr-un veritabil om politic" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro