Dragnea: "Exista sanse sa putem depune chiar in sesiunea de toamna un proiect privind salarizarea"

Dragnea:

La inceputul saptamanii viitoare vom avea o discutie si in partid, si cu colegii nostri din ALDE si UNPR pentru asta, si cu specialistii nostri, pentru ca, intr-adevar, daca Guvernul nu se hotaraste si nu are un punct de vedere coerent, si se pare ca nu au reusit pana acum, s-ar putea ca Parlamentul sa fie singura modalitate prin care sistemul bugetar sa fie reasezat dupa niste valori si criterii corecte in Romania", a spus Dragnea, citat de Agerpres.

acum 99 luni (20 Apr 2016)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca sunt sanse ca un proiect de lege privind salarizarea bugetarilor sa fie depus in sesiunea parlamentara din toamna. Am vazut si eu ca nu a fost cvorum astazi, asta nu inseamna ca nu putem lucra la proiectul de lege. Putem in aceasta perioada sa lucram, nu neaparat in Parlament, la acest proiect de lege mai multe forte politice responsabile impreuna cu partenerii sindicali, neplecand de la zero, pentru ca totusi exista un proiect de lege pe care il elaborase Guvernul dinainte, care sigur poate fi rediscutat", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a precizat ca miercuri s-a intalnit cu reprezentantii mai multor sindicate, care s-au aratat "foarte nemultumiti" dupa intalnirea pe care au avut-o cu noul ministru al Muncii, Dragos Pislaru, cu privire la legea privind salarizarea bugetarilor.

Dragnea a mentionat ca la inceputul saptamanii viitoare va avea loc o discutie in partid, dar si cu reprezentantii ALDE si UNPR, pe aceasta tema.

"Au spus ca nu au inteles nimic, nu le-a spus nimic. Sunt nemultumiti pentru faptul ca proiectul de lege privind salarizarea bugetarilor inca nu se naste. La inceputul saptamanii viitoare vom avea o discutie si in partid, si cu colegii nostri din ALDE si UNPR pentru asta, si cu specialistii nostri, pentru ca, intr-adevar, daca Guvernul nu se hotaraste si nu are un punct de vedere coerent, si se pare ca nu au reusit pana acum, s-ar putea ca Parlamentul sa fie singura modalitate prin care sistemul bugetar sa fie reasezat dupa niste valori si criterii corecte in Romania", a spus Dragnea, citat de Agerpres. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro