Dragnea: Echipa Geoana-Vanghelie s-a marit cu Vasile Blag. Oameni de viitor

Dragnea: Echipa Geoana-Vanghelie s-a marit cu Vasile Blag. Oameni de viitor

Daca Vasile Blaga a ajuns sa negocieze cu Marian Vanghelie, ii doresc succes, inseamna ca a evoluat foarte bine in politica", a raspuns Dragnea la solicitarea urnalistilor de a comenta declaratia lui Vasile Blaga, potrivit careia a discutat cu Mircea Geoana despre formarea unui nou Guvern.

acum 69 luni (29 Jan 2015)

"Inseamna ca echipa Geoana-Vanghelie s-a marit cu Vasile Blaga. Acum nu stiu, ei (Mircea Geoana si Marian Vanghelie, n.r.) bat la portile PSD, Blaga inteleg ca bate la portile lor. Daca Vasile Blaga a ajuns sa negocieze cu Marian Vanghelie, ii doresc succes, inseamna ca a evoluat foarte bine in politica", a raspuns Dragnea la solicitarea urnalistilor de a comenta declaratia lui Vasile Blaga, potrivit careia a discutat cu Mircea Geoana despre formarea unui nou Guvern.

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, la Realitatea TV, ca a avut discutii cu Mircea Geoana si cu o serie de parlamentari independenti in perspectiva formarii unei noi majoritati parlamentare.

"Eu cred ca intr-o perioada de timp, pe care nu o pot spune foarte clar acum, se pot crea majoritati in cele doua Camere (...), putem ajunge la o majoritate care sa creeze posibilitatea construirii unui alt guvern. (...) Cu Mircea Geoana am avut deja discutii, si cu colegi care il insotesc pe domnul Geoana, chiar in zilele astea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro