Dragnea, dupa vizita din Austria: Luni voi fi la Stockholm. Sunt invitat de premierul Suediei

Dragnea, dupa vizita din Austria: Luni voi fi la Stockholm. Sunt invitat de premierul Suediei

Potrivit unor surse, in vizita pe care o efectueaza in Austria, liderul PSD este insotit de deputata PSD Ana Birchall, presedinta Comisiei de Afaceri Europene, cea despre care Victor Ponta a spus ca a negociat venirea fostului premier britanic in Romania, in primavara anului 2012.

acum 92 luni (25 Nov 2016)

"Luni sunt invitat de premierul Suediei, voi la Stockholm. Vom avea teme de discutie interesante", a anuntat presedintele PSD Liviu Dragnea, la Realitatea TV.

Intrebat despre vizita pe care a efectuat-o la Viena, Dragnea a spus ca a trimis programul de guvernare tuturor ambasadelor, iar cancelarul Austriei Christian Kern i-a lansat o invitatie. "Am primit invitatia de la cancelar, pe care am onorat-o. Eu am transmis tuturor ambasadorilor programul nostru de guvernare, iar domnul cancelar a vrut sa aiba o discutie cu mine, mai ales ca si el sustine astfel de masuri propuse de PSD.

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a intalnit, joi, cu cancelarul Austriei, Christian Kern, care este si presedintele Partidului Social Democrat din Austria. Potrivit unor surse, in vizita pe care o efectueaza in Austria, liderul PSD este insotit de deputata PSD Ana Birchall, presedinta Comisiei de Afaceri Europene, cea despre care Victor Ponta a spus ca a negociat venirea fostului premier britanic in Romania, in primavara anului 2012. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro