Dragnea, despre votul privind arestarea lui Dan Sova: "Cu toata parerea de rau, PSD va vota pentru ridicarea imunitatii"

Dragnea, despre votul privind arestarea lui Dan Sova:

"Programul aprobat de Biroul Permanent este acela ca maine (marti - n.r.) Comisia juridica sa deschida materialul si sa faca si raportul, iar saptamana viitoare, miercuri, pentru ca luni si marti vor fi zile libere, sa fie inaintat catre plen spre vot", a declarat Boboc, luni, la Senat. "Eu o sa discut cu colegii mei de la Comisia juridica si o sa le sugerez ca astazi (luni - n.r.) sa deschidem dosarele, ca avem timp suficient si poate chiar maine sa intocmim raportul", a mai spus Boboc.

acum 88 luni (23 Nov 2015)

UPDATE Cererea justitiei privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive a senatorului Dan Sova va fi votata in plen saptamana viitoare, miercuri, a anuntat presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc.

"Programul aprobat de Biroul Permanent este acela ca maine (marti - n.r.) Comisia juridica sa deschida materialul si sa faca si raportul, iar saptamana viitoare, miercuri, pentru ca luni si marti vor fi zile libere, sa fie inaintat catre plen spre vot", a declarat Boboc, luni, la Senat.

Boboc a mai spus ca Sova va fi invitat luni sa studieze materialele la Comisia juridica, daca va avea sustinere din partea membrilor Comisiei juridice de la Senat.

"Eu o sa discut cu colegii mei de la Comisia juridica si o sa le sugerez ca astazi (luni - n.r.) sa deschidem dosarele, ca avem timp suficient si poate chiar maine sa intocmim raportul", a mai spus Boboc.

Presedintele Comisiei juridice a mai spus ca, la sedinta Biroului Permanent, PNL a propus ca cererea sa intre in plen saptamana aceasta, marti, insa propunerea liberalilor nu a intrunit numarul de voturi in BP.

"Cu toata parerea de rau, PSD va vota pentru ridicarea imunitatii", a spus Dragnea, la intrarea in sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), unde are termen in dosarul "Referendumul".

Solicitarile procurorilor DNA de retinere si arestare prevenitiva pentru senatorul PSD Dan Sova - acuzat ca a luat mita 100.000 de euro pentru a asigura incheierea unui contract intre CET Govora si o firma de avocatura - vor ajunge astazi pe masa lui Calin Popescu Tariceanu. Presedintele Senatului urmeaza sa le trimita mai intai la Comisia Juridica pentru raport, apoi se va ajunge la votul in plen. Sova are relatii directe, este prieten cu foarte multi senatori din PSD, UNPR, chiar si la PNL are cateva intrari, si, din ce am vorbit pana acum cu cativa colegi, e clar ca multi vo... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro