Dragnea, despre propunerea pentru sefia Camerei Deputatilor: "Prima conditie este sa avem un fost presedinte, pana atunci nu mai vanturam nume"

Dragnea, despre propunerea pentru sefia Camerei Deputatilor:

Desi pentru vizita de la Slatina televiziunile centrale au venit cu mai multe echipe si chiar care de transmisie, seful PSD n-a facut anuntul asteptat in cadrul primei iesiri publice alaturi de Victor Ponta, dupa multa vreme. De data aceasta s-a intretinut, in limba engleza, timp de cateva minute cu seful societatii, la intrarea in noua hala de productie construita in parcul industrial, si care va fi inaugurata in aceasta toamna, timp in care Liviu Dragnea a discutat cu seful PSD Olt, Paul Stanescu.

acum 65 luni (5 May 2016)

Desi pentru vizita de la Slatina televiziunile centrale au venit cu mai multe echipe si chiar care de transmisie, seful PSD n-a facut anuntul asteptat in cadrul primei iesiri publice alaturi de Victor Ponta, dupa multa vreme. L-a criticat in schimb pe Valeriu Zgonea, cel "fara de partid" si de la care, a mai spus Dragnea, astepta demisia.

Tot critici la adresa fostului coleg de partid Valeriu Zgonea a avut si Victor Ponta, care, in plus, spune ca se considera vinovat pentru ca l-a propus pentru sefia Camerei Deputatilor. Procedurile se vor relua saptamana viitoare, dar nu cred ca va fi cazul de schimbarea regulamentului", a completat Dragnea, raspunzand unei intrebari care se referea la varianta ca PSD sa incerce, pentru a-l putea schimba din functie pe Valeriu Zgonea, sa schimbe regulamentul de organizare si functionare a Camerei Deputatilor.

Vizita la Prysmian a fost o "halta" scurta FOTO Alina Mitran

Vizita desfasurata in Olt, in "cea mai buna organizatie PSD", cum a numit-o seful partidului, a inceput la Caracal, unde Liviu Dragnea si Victor Ponta s-au intalnit cu membrii de partid si candidatii la alegerile locale. A continuat nu mult mai tarziu cu o asa-zisa vizita la societatea Prysmian din Slatina, liderul mondial in producerea de cabluri si sisteme, pe care Victor Ponta a vizitat-o si in perioada in care a ocupat functie de premier al Romaniei. De data aceasta s-a intretinut, in limba engleza, timp de cateva minute cu seful societatii, la intrarea in noua hala de productie construita in parcul industrial, si care va fi inaugurata in aceasta toamna, timp in care Liviu Dragnea a discutat cu seful PSD Olt, Paul Stanescu. Vizita s-a incheiat brusc, dupa ce oaspetii s-au echipat cu veste reflectorizante si casti de protectie si au parcurs 40-50 de metri in interiorul halei.

Dupa conferinta de presa, care a inceput la 13,30, membrii de partid din Slatina au sosit p... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro