Dragnea, despre pedofilul de la Rutiera: Ministrul de Interne ar trebui sa faca o analiza foarte serioasa a conducerii Politiei

Dragnea, despre pedofilul de la Rutiera: Ministrul de Interne ar trebui sa faca o analiza foarte serioasa a conducerii Politiei

Liviu Dragnea a fost intrebat daca, urmare a acestui caz, Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze din functia de ministru de Interne. Politistul se numeste Eugen Stan si lucreaza de 10 ani in Brigada Rutiera, fiind transferat de la Jandarmerie pe un post de sofer al unui sef din Politie, este casatorit si are doi copii.

acum 65 luni (8 Jan 2018)

Liviu Dragnea a fost intrebat daca, urmare a acestui caz, Carmen Dan nu ar trebui sa demisioneze din functia de ministru de Interne. Eu cred ca ministrul de Interne ar trebui sa faca o analiza serioasa sa vada cum a trecut testele psihologice si cum a stat atata timp in Politie.

Aproape trei sute de politisti au fost mobilizati, in ultimele trei zile, pentru cautarea barbatului care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din cartierul Ghencea si au fost date publicitatii imagini cu acesta, suprinse de camarele video din bloc. De asemenea, politistii au gasit si alte camere de supraveghere care l-au surprins pe barbat.

Agresiunea a avut loc vineri, cand doi copii in varsta de cinci si noua ani au fost agresati sexual in liftul unui bloc din Ghencea. Cand au scapat, copiii au povestit parintilor ce au patit, iar acestia au depus o plangere la Sectia 22 din Capitala.

Politistul se numeste Eugen Stan si lucreaza de 10 ani in Brigada Rutiera, fiind transferat de la Jandarmerie pe un post de sofer al unui sef din Politie, este casatorit si are doi copii.

Anul trecut ar fi incercat sa violeze o femeie, iar in 2012 ar fi abuzat sexual o fetita, tot in Sectorul 6 al Capitalei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro