Dragnea, despre ofiterul acoperit din conducerea PSD: "Daca Victor Ponta are informatii sa le dea! Aceste afirmatii sunt destul de grave"

Dragnea, despre ofiterul acoperit din conducerea PSD:

"Pentru ca am vazut interpretarile din presa vreau sa precizez ca atunci cand am scris de "ofiterii" care vor sa preia puterea in PSD NU ma refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepresedinte PSD, fost ministru in Guvern (daca va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!", a scris Victor Ponta, pe Facebook, zilele trecute.

acum 98 luni (24 Apr 2016)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus ca afirmatiile facute de Victor Ponta privind existenta unui ofiter acoperit in conducerea partidului sunt grave si trebuie documentate. Dincolo de gluma, aceste afirmatii sunt destul de grave si trebuie documentate, verificate. Nu ma intereseaza ca e vorba de Zgonea, de Tudose de altcineva.

"Pentru ca am vazut interpretarile din presa vreau sa precizez ca atunci cand am scris de "ofiterii" care vor sa preia puterea in PSD NU ma refeream la Valeriu Zgonea - ci la un vicepresedinte PSD, fost ministru in Guvern (daca va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!", a scris Victor Ponta, pe Facebook, zilele trecute. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro