Dragnea, despre Kovesi: Nu ma asteptam sa nu vina in Parlament. De ce se fereste sa vorbeasca daca nu are nimic de ascuns?

Dragnea, despre Kovesi: Nu ma asteptam sa nu vina in Parlament. De ce se fereste sa vorbeasca daca nu are nimic de ascuns?

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a anuntat comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 ca nu va veni la audiere, invocand o hotarare a CSM care interzice obligarea procurorilor de a se prezenta la comisiile parlamentare, precum si o decizie a Curtii Constitutionale din 1994, conform careia dispozitiile din regulementele Parlamentului care obliga persoane de a se prezenta la comisiile de ancheta sunt neconstitutionale.

acum 78 luni (9 Jun 2017)

"Sincer, eu nu ma asteptam sa refuze (Laura Codruta Kovesi - n.r.) prezenta la aceasta comisie. De ce s-ar ascunde sa raspunda la niste intrebari despre acea intalnire?

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a anuntat comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 ca nu va veni la audiere, invocand o hotarare a CSM care interzice obligarea procurorilor de a se prezenta la comisiile parlamentare, precum si o decizie a Curtii Constitutionale din 1994, conform careia dispozitiile din regulementele Parlamentului care obliga persoane de a se prezenta la comisiile de ancheta sunt neconstitutionale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro