Dragnea, despre Klaus Iohannis: Iese din Constitutie

Dragnea, despre Klaus Iohannis: Iese din Constitutie

Ca si putitnta, nu cred ca sunt sanse mari pentru ca majoritatea este stabila, Gabriel Oprea, Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu au afirmat cu tarie ca vor sustine majoritatea, deci nu cred ca o motiune, daca o vor mai depune, are cum sa treaca", a declarat Liviu Dragnea la Antena3.

acum 56 luni (22 Mar 2015)

"Dorinta dlui presedinte Iohannis de a schimba Guvernul...cred ca greseste, pentru ca iese din Constitutie. A spus in campanie ca va respecta Constitutia, daca spui intr-una in Romania ca , daca spui la presa straina asta, nu cred ca este in regula, mai ales daca luam in calcul ce se intampla in estul Romaniei, la situatia economica in anumite parti ale Europei, acum cand Romania are nevoie de stabilitate. Ca si putitnta, nu cred ca sunt sanse mari pentru ca majoritatea este stabila, Gabriel Oprea, Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu au afirmat cu tarie ca vor sustine majoritatea, deci nu cred ca o motiune, daca o vor mai depune, are cum sa treaca", a declarat Liviu Dragnea la Antena3.

Dragnea a mai afirmat ca PSD a adoptat rezolutia prin care interzice ocuparea functiilor politice sau demnitatilor publice numite de catre membrii de partid aflati in diferite stadii de cercetare penala sau care sunt condamnati pentru cazuri de coruptie si a precizat ca formatiunea "nu se opune solicitarilor venite de la Parchete".

Vicepremierul a tinut sa mentioneze ca in comisia juridica din Senat s-a dat aviz favorabil pentru arestarea lui Dan Sova, votul fiind unul strans ( sase voturi in favoarea cererii de arestare si cinci voturi impotriva, nr). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro