Dragnea despre consultarile de la Cotroceni: Drepturile fundamentale ale cetateanului nu trebuie afectate

Dragnea despre consultarile de la Cotroceni: Drepturile fundamentale ale cetateanului nu trebuie afectate

Marti sunt asteptati la discutii reprezentantii PSD, de la ora 10,00, PNL - de la ora 11,00, UDMR - de la ora 12,00, iar miercuri, cei de la UNPR - de la ora 10,00, ALDE - de la ora 11,00, grupul parlamentar al minoritatilor - de la ora 12,00.

acum 92 luni (11 Apr 2016)

PSD sustine capacitatea integrativa a statului roman, dar, in acelasi timp, drepturile fundamentale ale cetateanului nu trebuie sa fie afectate, considera liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, referindu-se la mandatul cu care delegatia PSD va merge marti la consultarile de la Cotroceni pe tema legilor securitatii nationale. Asa cum am spus-o, principiile pe care noi le urmarim sunt foarte simple: capacitatea investigativa a statului roman trebuie sa fie pastrata sau intarita, tinand cont de realitatile nefericite, atat din apropierea noastra, cat si din alte zone ale globului. Avem un punct de vedere conturat in ceea ce priveste cel putin cele trei legi care pot fi subiect de discutie maine, pe care o sa-l prezentam presedintelui si, dupa intalnire, il vom face public", a precizat Liviu Dragnea, citat de Agerpres. Din delegatia PSD care va merge la Cotroceni fac parte: Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea, Mihai Tudose, Sorin Grindeanu (fost ministru al Comunicatiilor), presedintele Comisiei parlamentare de control al activitatii SRI, Georgian Pop. Marti sunt asteptati la discutii reprezentantii PSD, de la ora 10,00, PNL - de la ora 11,00, UDMR - de la ora 12,00, iar miercuri, cei de la UNPR - de la ora 10,00, ALDE - de la ora 11,00, grupul parlamentar al minoritatilor - de la ora 12,00. Citeste si:

+Marian Munteanu - un pirt al lui Klaus Iohannis pe care liderii PNL l-au votat ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro