Draga Victor Viorel, tu ai uitat de ce te-am alungat de la Palat? Sau esti fff...?

Draga Victor Viorel, tu ai uitat de ce te-am alungat de la Palat? Sau esti fff...?

Dar ma intreb, tovarase Ponta, cat de bolnav de ticalosie, cat de disperat poti fi ca tu, ala batut cu pietre in piata publica de zeci de mii de oameni, huiduit de sute de mii de romani din toata tara, alungat din Guvern ca ultimul criminal, ca ultimul hot al neamului, sa te gandesti sa revii intr-una dintre cele mai mari functii in stat? Ce hal de om poti fi sa umbli iar dupa putere, la doar cateva luni dupa ce o tara intreaga si-a urlat durerea dupa cele 64 de suflete care au ars in Colectiv, dupa zecile de tineri nenorociti pe viata de un sistem macinat de coruptie.

acum 65 luni (9 May 2016)

Ce pretentii am putea avea de la o adunatura de politruci bantuiti de dosare penale, invatati mai mult cu birourile de magistrati decat cu cele ale institutiilor in care ar trebui sa munceasca? De la niste corupti de ultima speta, condusi de condamnatul definitiv la puscarie Liviu Dragnea. De la niste comunistoizi cu cel mult patru clase trecute pe bune, care au jefuit si sugrumat, un sfert de veac, poporul. De la niste loaze care au trait toata viata pe spinarea tarii, niste parveniti inspaimantati ca urmeaza sa ia calea puscariilor. Cine ar putea da in cap mai bine justitiei, daca nu unul ca Victor Viorel, disperat si el de gandul ca, in curand, il poate astepta celula? Ca sa nu mai vorbim despre CV-ul impresionat al fostului lider comunist (ma rog, pesedist, cum vreti) Ponta, expert in lovituri de stat, in nenorocirea justitiei si in golanii financiare, cu care ne-a facut de ras in fata tuturor liderilor lumii.

Dar ma intreb, tovarase Ponta, cat de bolnav de ticalosie, cat de disperat poti fi ca tu, ala batut cu pietre in piata publica de zeci de mii de oameni, huiduit de sute de mii de romani din toata tara, alungat din Guvern ca ultimul criminal, ca ultimul hot al neamului, sa te gandesti sa revii intr-una dintre cele mai mari functii in stat? Nu pot sa nu ma intreb ce minte bolnava, ce suflet degradat poti avea sa vrei din nou functii publice, dupa ce ai fost prins ca ti-ai furat teza de doctorat? Dupa ce ai condus un Guvern hot si criminal, a carei constiinta ar trebui sa fie incarcata macar cu sufletul unui politist ucis de interesul national al unui dubios ca Oprea? Ce hal de om poti fi sa umbli iar dupa putere, la doar cateva luni dupa ce o tara intreaga si-a urlat durerea dupa cele 64 de suflete care au ars in Colectiv, dupa zecile de tineri nenorociti pe viata de un sistem macinat de coruptie. Imi e chiar foarte clara logica pesedistilor ca tine, care nu si-au mai schimbat joculetele politice perverse inca de pe vremea lui Gheorghiu-Dej. Tara... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro