Draga Camelia Voiculescu, tatal tau este un turnator care a furat bani de la stat

Draga Camelia Voiculescu, tatal tau este un turnator care a furat bani de la stat

> Si asta pentru ca cea care se autointituleaza ziarist in cadrul trustului Intact, detinut de familia Voiculesu, a apelat la una dintre cele mai josnice, oribile, subumane metode de intimidare, de razbunare, de amenintare a unui om. Cum e sa fii atat de slugarnica, de vanduta, de lipsita de orice urma de demnitate incat, pentru un amarat de salariu (oricat de mare ar fi un salariu, tot amarat e), pentru niste interese meschine, uiti, tot ca mama, ca niciodata nemerniciile, slabiciunile, urile si rafuielile adultilor nu trebuie sa ajunga in mintile si in inimile celor mici?

acum 91 luni (23 Feb 2016)

>

Si asta pentru ca cea care se autointituleaza ziarist in cadrul trustului Intact, detinut de familia Voiculesu, a apelat la una dintre cele mai josnice, oribile, subumane metode de intimidare, de razbunare, de amenintare a unui om.

O fana a linsajului practicat, seara de seara, de Antena 3 cu judecatori, procurori, romani obisnuiti care indraznesc sa nu fie de acord cu manipularile si hotiile lui Voiculescu Dan si ale armatei lui de propagandisti, Oana Stancu scrie in ziarului "famigliei", intr-un mod mincinos si pervers, un mesaj catre fiica jurnalistului Dan Tapalaga. Angajata familiei detinutului Voiculescu Dan are si o explicatie pentru gestul ei, spunandu-i in scris copilei cat a gresit tatal ei, ca ziarist la Hotnews, atunci cand a criticat mitingul regizat de Antene, dar si pe unii participanti la el. Doi: daca chiar aveti chef sa cititi o porcarie, nu un articol jurnalistic, un atac infect la adresa unui om si a copilului sau, puteti sa gasiti materialul cu pricina in alta parte pe internet.

Am sa ma adresez, insa, ca mama, apoi, ca jurnalist, Oanei Stancu, despre care aflu ca are, la randul ei, copii. Si am sa o intreb cat de nemernic poti fi, ca parinte, sa te rafuiesti cu un om, lovind in ce are mai drag in lumea asta? Cat de nenorocit poti fi, tot ca parinte, sa folosesti un prunc de 10 ani, care are toata viata inainte, care isi priveste, ca orice prunc, parintii ca pe niste zei, pentru a acoperi o manipulare ingrozitoare numita mitingul Antenelor? Cum poti, ca mama, sa amesteci viata unui copil in spectacolul mizerabil facut doar pentru bani de un fost turnator la Securitate?

Mi-e imposibil sa inteleg cum te poti numi parinte, cum poti pretinde ca esti mama, daca uiti sa fii om? Cum e sa stii, ca mama, ca ai calcat in picioare un suflet atat de frumos ca cel al copiilor tai? Cum e sa fii atat de slugarnica, de vanduta, de lipsita de orice urma de demnitate incat, pentru un amarat de salariu (oricat de mare ar f... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro