Dr. Love, despre micutii care sufera din cauza parintilor: Mame indragostite isi parasesc copiii pentru barbati

Dr. Love, despre micutii care sufera din cauza parintilor: Mame indragostite isi parasesc copiii pentru barbati

"Inteleg tot ceea ce faceti, dar nu va vor spune pentru ca ei sunt cei care va iubesc autentic" Psihoterapeutul afira ca unul din cele mai grave fenomene aparute azi este abandonul copiilor de catre mame indragostite. Cruntul adevar este ca cei care au amanti nu iubesc pe nimeni" Ce se petrece, de fapt, in mintea gelosilor si cat de rau face gelozia: "Gelosii sunt cei care insala primii.

acum 87 luni (11 Dec 2015)

Medicul Catalin Ilie, specialist in psihoterapie de cuplu, se confrunta in cabinetul sau cu numeroase cazuri in care victime ale parintilor devin chiar copiii lor. Dr. Love sustine ca atunci cand exista un copil in familia care divorteaza situatiile pot deveni cu adevarat grave. Astfel ei devin neincrezatori, scade lipsa stimei de sine si devin introvertiti sau extrovertiti in cel mai negativ mod. Violenta in familie face ca cei mici sa devina agresivi, ei fiind atrasi de lucruri cat mai extreme", a declarat Catalin Ilie.

Plecarea parintilor la munca in strainatate ii fac pe copii sa alega tot felul de remedii in care sa isi gaseasca mangaierea; "Copiii acestia descopera sexul, un sex abuziv pe care il numesc iubire de nevoie! Parintii gasesc tot felul de scuze , , , insa toate aceste scuze nu acopera . Insa nu vad ca tocmai cu aceste lucruri provoaca traume si mai mari pentru ca cei mici isi vad parintii cu alti ochi. Daca inainte legea la divorturi dadea copiii mamelor, au aparut in timp exceptii iar tatii sau dovedit a fi la fel de buni si priceputi in cresterea copiilor ca si mamele. "De-ar fi asa, pentru ca azi copiii sunt crescuti de bunici", a adaugat Ilie.

"Inteleg tot ceea ce faceti, dar nu va vor spune pentru ca ei sunt cei care va iubesc autentic" Psihoterapeutul afira ca unul din cele mai grave fenomene aparute azi este abandonul copiilor de catre mame indragostite. Sustin ca se simt lipsite de viata si fac acest lucru ca sa se ca apoi sa revina la copii . Inteleg tot ceea ce faceti, dar nu va vor spune pentru ca ei sunt cei care va iubesc autentic. Banii pe care voi ii trimiteti pentru haine ei ii cheltuie in cabinet pentru a intelege ceea ce ati facut. Ei sunt cei care platesc greselile voastre, pentru ca nu ei au vrut case mari si masini si mai mari, laptopuri in fiecare camera si plasme pe fiecare perete. Toate aceste mofturi pentru care ati facut credite sunt ale voastre, dar le puneti in spatele copiilor!", a mai declarat Catali... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro