DOVEZILE Invierii lui Hristos

DOVEZILE Invierii lui Hristos

Si erau acolo oameni din toate partile pamantului: "parti si mezi si elamiti si cei ce locuiesc in Mesopotamia, in Iudeea si in Capadocia, in Pont si in Asia, in Frigia si in Pamfilia, in Egipt si in partile Libiei cea de langa Cirene, si romani in treacat, iudei si prozeliti, cretani si arabi", care cu totii ii auzeau vorbind in limbile lor.

acum 43 luni (18 Jun 2016)

Necredinciosii cer dovezi despre existenta si Dumnezeirea lui Hristos, desi le au sub nas, mai evidente decat propria lor aroganta. Sarbatoarea Rusaliilor, cand Duhul Sfant s-a pogorat peste Apostoli si a fost creata Biserica crestina, este un bun prilej de aducere aminte.

Asadar, ne aflam la cincizeci de zile de la Invierea lui Iisus si la zece zile de la Inaltarea la Cer. Ucenicii lui Iisus sunt cu totii adunati la un loc, asa cum le ceruse Acesta la Inaltare: "Insa voi sa ramaneti in Ierusalim, pana cand va veti imbraca cu putere de sus".

Deodata, "din cer, fara de veste, s-a facut un vuiet ca de suflare de vant ce vine repede" "si li s-au aratat, impartite, limbi ca de foc si au sezut pe fiecare dintre ei". Si nu una sau doua, ci in toate limbile celor ce se aflau atunci la Ierusalim. Si erau acolo oameni din toate partile pamantului: "parti si mezi si elamiti si cei ce locuiesc in Mesopotamia, in Iudeea si in Capadocia, in Pont si in Asia, in Frigia si in Pamfilia, in Egipt si in partile Libiei cea de langa Cirene, si romani in treacat, iudei si prozeliti, cretani si arabi", care cu totii ii auzeau vorbind in limbile lor. Citeste si:

+Israelul da in CLOCOT: Obama si Putin au BATUT PALMA sa dea Golanul

+MINUNE in Israel. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro