"DOVADA SUPREMA" a existentei EXTRATERESTRILOR a fost GASITA intr-o fotografie postata recent de NASA. Detaliul care ARATA TOT face furori pe INTERNET | FOTO

Vanatorii de OZN-uri au observat o "usa" intr-o roca surprinsa, pe 29 iunie, de camera de fotografiat a roverului Spirit, care a fost trimis de NASA pe "Planeta Rosie".

acum 80 luni (3 Jul 2016)

Descoperire socanta facuta de cei care iubesc teoriile conspiratiei in ceea ce priveste existenta vietii pe planeta Marte. Vanatorii de OZN-uri au observat o "usa" intr-o roca surprinsa, pe 29 iunie, de camera de fotografiat a roverului Spirit, care a fost trimis de NASA pe "Planeta Rosie".

Potrivit DailyMail, dimensiunile usii sunt foarte mici: 3 inchi pe 6 inchi, iar cercetatorii fascinati de Marte sustin ca "pe partea dreapta a usii este scris, cel mai probabil, numele familiei care detine casa".

Totusi, publicatia britanica mai arata ca aceasta "casa" ar putea fi detinuta de micutul "extraterestru" gasit in desertul Atacama din Chile in urma cu aproape 3 ani. MILIARDARII BOSOROGITI si LIHNITELE indragostite de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro