Dovada foto. Ce senatori PSD au votat pentru salvarea lui Gabriel Oprea

Dovada foto. Ce senatori PSD au votat pentru salvarea lui Gabriel Oprea

Multi dintre social-democrati s-au ferit cat au putut sa arate cum voteaza si au apelat la cele mai penibile metode: unii au tras cat au putut de manecile la sacou, numai sa nu se vada cum impart bilele. Foto Captura foto Adevarul Constantin Popa (UNPR) a votat la vedere, "impotriva" solicitarii DNA: FOTO Captura foto Adevarul Ruxandra Jipa, unul din aparatorii cei mai vocali ai lui Oprea, a votat incet "impotriva" solicitarii DNA, ca sa vada toata lumea.

acum 96 luni (24 Feb 2016)

Imaginile surprinse de reporterii "Adevarul" la votul din Senat pentru Gabriel Oprea arata inca o data ca imunitatea se negociaza la bucata. Insa au fost unii care au ignorat directiva de partid. Alti senatori PSD in cazul carora se vede foarte clar ca au bagat bila alba in urna neagra - deci au votat in favoarea generalului Oprea - au fost Ecaterina Andronescu si Nicolae Badalau, dupa cum arata imaginile de mai jos.

Daca ne uitam pe rezultatul final, observam ca la cele 51 de voturi pro-Oprea au contribuit si alti senatori PSD. Multi dintre social-democrati s-au ferit cat au putut sa arate cum voteaza si au apelat la cele mai penibile metode: unii au tras cat au putut de manecile la sacou, numai sa nu se vada cum impart bilele.

Senatorii UNPR n-au avut de ce sa se ascunda: au votat in mod disciplinat impotriva, unii chiar aratand ostentativ ca se impotrivesc solicitarii DNA, asa cum au facut Constantin Popa, Ruxandra Jipa sau chiar Gabriel Oprea.

De aceasta data, liberalii au respectat decizia partidului si au votat la vedere. FOTO Captura foto Adevarul

In mana stanga a Ecaterinei Andronescu se poate observa bila alba, marunta cat o pastila . FOTO Captura foto Adevarul

Mihai Fifor, liderul senatorilor PSD n-a ascultat de Liviu Dragnea si a pus bila neagra in urna alba. FOTO Captura foto Adevarul

Senatorul PSD Nicolae Badalau vine spre urne (foto sus), apoi baga bila alba in urna neagra. Foto Captura foto Adevarul

Constantin Popa (UNPR) a votat la vedere, "impotriva" solicitarii DNA: FOTO Captura foto Adevarul

Ruxandra Jipa, unul din aparatorii cei mai vocali ai lui Oprea, a votat incet "impotriva" solicitarii DNA, ca sa vada toata lumea. FOTO Captura foto Adevarul

Calin Popescu-Tariceanu l-a sustinut, la randul sau, pe Gabriel Oprea. FOTO Captura foto Adevarul

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro