Dovada ca si rusii pot fi prostiti: Cum a fost prezentat Gabi Enache, jucatorul aruncat de FCSB, in presa locala

Dovada ca si rusii pot fi prostiti: Cum a fost prezentat Gabi Enache, jucatorul aruncat de FCSB, in presa locala

Cert e ca fostul jucator al FCSB a stat liber de contract doar cateva ore, inainte de a ajunge la o intelegere cu Rubin Kazan, ocupanta locului 11 din 16 in prima liga din Rusia.

acum 72 luni (26 Feb 2018)

Probabil, suporterii FCSB au rasuflat usurati in momentul in care au citit stirea potrivit careia Gabi Enache si-a reziliat contractul cu formatia bucuresteana. Ultima aparitie a fotbalistului de 27 de ani in tricoul ros-albastru a fost in derby-ul cu Dinamo, scor 2-2, meci in care Enache a ratat o ocazie monumentala, in minutul 1, cu toata poarta in fata! Dupa despartirea de FCSB, Enache si-a pus evolutiile slabe pe seama faptului ca a fost folosit fundas dreapta si nu mijlocas dreapta. "Eu la Astra am dat goluri si pase de gol ca mijlocas", a explicat fostul internationa. Nu e clar insa cum sta in picioare explicatia lui Enache din moment ce, atat la FCSB, cat si la nationala, el a fost autorul unor ratari uriase din pozitii in care era mai greu sa nu dai gol! Cert e ca fostul jucator al FCSB a stat liber de contract doar cateva ore, inainte de a ajunge la o intelegere cu Rubin Kazan, ocupanta locului 11 din 16 in prima liga din Rusia.

*Prin venirea lui Enache, am adus un jucator ce seamana cu Dani Carvajal de la Real Madrid. La fel de puternic si de neclintit. Oleg Kuzmin va implini 37 de ani in cateva luni, astfel ca Enache va fi titular si va rezolva o mare problema in echipa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro