Doua profesoare s-au luat la paruiala intr-o scoala din judetul Vaslui

Doua profesoare s-au luat la paruiala intr-o scoala din judetul Vaslui

ar fi fost lovita cu palma in zona fetei pe fondul unui conflict spontan de catre o profesoara de 34 de ani, in timp ce se aflau in cancelaria unei scoli din comuna Suletea", a declarat Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui.

acum 101 luni (21 Oct 2014)

"La audieri, tanara de 26 ani a declarat ca nu doreste sa isi mai mentina plangerea impotriva cadrului didactic reclamat, astfel ca dosarul deschis in aceasta cauza urmeaza a fi clasat", a precizat Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui

STIRE INITIALA: Cele doua cadre didactice s-au luat la cearta in holul scolii, in prezenta elevului de serviciu. Profesoara Alina Nasui (34 ani) i-ar fi reprosat in mai multe randuri invatatoarei Carmen Geanina Tamas (26 ani) ca sotul ei, primarul comunei Suletea, Ciprian Tamas, are o datorie mai veche catre sotul acesteia.

Deranjata de reprosurile colegei, la un moment dat, invatatoarea a desfacut capacul de la o sticla cu suc si a stropit-o pe profesoara. Tipetele invatatoarei au fost auzite de un alt cadru didactic, sora acesteia, care a incercat sa le desparta.

In urma acestui incident, invatatoarea Carmen Gianina Tamas a depus o plangere la Postul de Politie din comuna Suletea, acuzandu-si colega de loviri si de alte violente. "La Postul de Politie din comuna Suletea se afla in lucru un dosar penal in care politistii efectueaza cercetari sub aspectul savasirii infractiunii de loviri sau alte violente. Acesta a fost intocmit ca urmare a unei sesizari facute de o invatatoare de 26 de ani care in ziua de 14 octombrie a.c. ar fi fost lovita cu palma in zona fetei pe fondul unui conflict spontan de catre o profesoara de 34 de ani, in timp ce se aflau in cancelaria unei scoli din comuna Suletea", a declarat Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro