Doua persoane sunt suspectate in cazul uciderii sefului politiei din Viseu de Jos

Doua persoane sunt suspectate in cazul uciderii sefului politiei din Viseu de Jos

Gheorghe Nistor, seful de post de la Politia Viseu de Jos a fost omorat miercuri, 4 ianuarie, in timp ce se afla la birou, cu doua lovituri de cutit in zona toracelui. De dusmai si de probleme de astea nu am auzit si sunt primar de cinci ani", a spus Gavril Simon, primarul comunei Viseu de Jos.

acum 90 luni (6 Jan 2017)

Doua persoane au fost retinute pentru audieri astazi, dupa ce politistii au facut perchezitii domiciliare la acestia. Nu exista inca informatii daca a fost gasita arma politistului (despre care se crede ca a disparut la momentul crimei), insa se pare ca oamenii legii au gasit suficiente probe pentru a-i aduce la audieri.

De asemenea, mai trebuie mentionat faptul ca imoblul in care este biroul in care a fost ucis politistul este dotat cu camere de supraveghere, astfel ca orice persona care intra in cladire este inrgistrata de camerele de supravegere.

Gheorghe Nistor, seful de post de la Politia Viseu de Jos a fost omorat miercuri, 4 ianuarie, in timp ce se afla la birou, cu doua lovituri de cutit in zona toracelui.

Barbatul a fost descoperit cateva ore mai tarziu, de catre un coleg, care adeschis biroul cu cheile de rezerva. Agentul sef principal lucra singur pe tura, motiv pentru care criminalului i-a fost destul de usor sa comita fapta. "Asa este organigrama, pe timp de zi, la posturile comunale, este un singur om in birou. Oricum, cladirea nu era intr-o zona de risc, era supravegheata cu camere video, era langa primarie", a explicat Vioria Marincas, sefa IPJ Maramures. Dar nu am auzit nici macar asa cum se mai aude in sat sa fi avut vreodata scandal sau vreo problema cu cineva. De dusmai si de probleme de astea nu am auzit si sunt primar de cinci ani", a spus Gavril Simon, primarul comunei Viseu de Jos. Pe de alta parte, acesta pune la indoiala discernamantul persoanei care a fost in stare sa faca o asemenea fapta. Eu nu stiu sa fi avut vreo problema, cel putin pe teritoriul comunei, ca se mai auzea macar ca barfa, dar nu am auzit nimic sa fi fost vreun caz spectaculos. Miercuri eu am plecat la ora 02.00 (14.00, n.r.) de aici, dar dupa ce l-au aflat au sigilat si nu ne-au mai lasat sa intram. Atat au spus ca l-a aflat politistul (colegul sau, n.r.) si era o balta de sange sub el", a ma... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro