Doua persoane decedate si mai multi raniti pe DN 6. S-a activat Planul Rosu de Interventie in Mehedinti

Doua persoane decedate si mai multi raniti pe DN 6. S-a activat Planul Rosu de Interventie in Mehedinti

Din primele cercetari se pare ca unul din microbuze a intrat pe contrasens in urma unei depasiri neregulamentare izbindu-se frontal de un alt microbuz care circula regulamentar si in care se aflau noua romani care se intorceau din Italia pentru a petrece in tara sarbatorile de iarna.

acum 46 luni (23 Dec 2016)

In eveniment au fost implicate doua microbuze in care se aflau mai multe persoane. Din primele cercetari se pare ca unul din microbuze a intrat pe contrasens in urma unei depasiri neregulamentare izbindu-se frontal de un alt microbuz care circula regulamentar si in care se aflau noua romani care se intorceau din Italia pentru a petrece in tara sarbatorile de iarna.

Doua persoane au decedat in urma impactului, iar alte 14 persoane au nevoie de ingrijiri medicale.

Soferul vinovat de producerea accidentului a decedat, iar o alta femeie care se afla in microbuzul cu romanii care se intorceau din Italia si-a pierdut viata.

"Sapte persoane au fost evaluate fiind trimise la Spitalul din Filiasi (Dolj), fiind cea mai apropiata unitate medicala de locul accidentului, iar alte sapte victime sunt deja in evaluare medicala, urmand sa se decida unde vor pleca", a declarat col.

La fata locului, se afla mai multe echipaje de la Ambulanta Mehedinti si Politia Rutiera. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro