Doua gradini botanice din Ardeal sarbatoresc Ziua Mondiala a Cititului intr-un mod inedit

Doua gradini botanice din Ardeal sarbatoresc Ziua Mondiala a Cititului intr-un mod inedit

"Gradina Botanica este locul meu preferat din Cluj-Napoca, iar primavara, cand sunt inflorite lalelele, e cu adevarat minunat sa pui mana pe o carte (un buchet cu sute de file) si sa te bucuri de ea printre mii de fire de flori.

acum 72 luni (23 Apr 2018)

"Gradina Botanica este locul meu preferat din Cluj-Napoca, iar primavara, cand sunt inflorite lalelele, e cu adevarat minunat sa pui mana pe o carte (un buchet cu sute de file) si sa te bucuri de ea printre mii de fire de flori. Anul trecut peste 3300 de oameni au pus mana pe o carte si au venit la Gradina Botanica", spune Victor Miron, initiatorul unei campanii de promovare a lecturii numite "Cartile pe fata".

Tot de la el a plecat initiativa prin care, pentru al cincilea an consecutiv, cei ce au o carte la ei intra gratuit la Gradina Botanica din Cluj. E vorba de o lectura publica a poetei Carmen Tiderle si un schimb de carti realizat in parteneriat cu prietenii de la Schimb de carti Cluj. Prin aceste evenimente dorim sa ii aducem impreuna pe cititori, sa se cunoasca intre ei, sa intalneasca autori si sa isi recomande unii altora titluri bune", mai spune Victor Miron.

Mai puteti citi:

Romanul care de 4 ani promoveaza cartea: "Tinerii o sa citeasca mai mult daca reusim sa-i facem sa vada lectura ca pe ceva cool"

Cea mai frumoasa campanie de promovare a lecturii in Romania: selfie cu carti. "Am convins 1.230 de oameni sa puna mana pe o carte intr-o zi"

Cu "cartile pe fata", o campanie prin care un clujean promoveaza lectura prin book-selfie: "Suntem si ceea ce citim" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro