Doua echipe de televiziune americane, jefuite in direct, la San Francisco VIDEO

Jurnalistii de la cele doua posturi TV relatau in direct in acel moment de la locul in care fusese comisa o crima, in zona portuara din San Francisco Bay Area (Regiunea Golfului San Francisco, prescurtat Bay Area).

acum 99 luni (4 Jul 2015)

Jurnalistii de la cele doua posturi TV relatau in direct in acel moment de la locul in care fusese comisa o crima, in zona portuara din San Francisco Bay Area (Regiunea Golfului San Francisco, prescurtat Bay Area). Mai multe echipe de televiziune transmiteau reportaje pentru buletinele de stiri locale, in direct, despre o crima care a fost comisa in acel loc, in noaptea de miercuri spre joi. Cameramanul lovit a fost consultat la locul faptei de catre un medic care a decis ca acesta nu are nevoie de spitalizare.

Hotul a fugit de la locul incidentului intr-un vehicul BMW de culoare neagra si a luat cu el doua camere de filmat si trei trepiede apartinand posturilor de televiziune KTVU si KNTV.

Jurnalistii de la televiziunile si ziarele din San Francisco au fost jefuiti de mai multe ori, in ultimii ani, in momentul in care relatau din Bay Area. De atunci, jurnalistii vin insotiti de agenti de securitate atunci cand trebuie sa relateze din acea zona cu un grad ridicat de infractionalitate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro