Dosarul "Scandalul de la Antene". Mihai Gadea ar putea da miercuri declaratii in acest caz

Dosarul

"Intr-o discutie cu Dan Voiculescu i-am spus ca Sorin Alexandrescu avea o intalnire cu cei de la RCS-RDS, iar tatal meu mi-a atras atentia ca, in contextul conflictului dintre el si Traian Basescu, RCS-RDS este apropiat de familia Basescu, ocazie cu care imi si aratase niste inscrisuri, un act de vanzare - cumparare care fusese autentificat de Ioana Basescu. Postul TV Antena 3 si fostul sef ANAF, Serban Pop, urmariti penal in dosarul in care este cercetat Sorin Alexandrescu Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a depus o plangere penala pentru denunt calomnios in cazul administratorului RCS-RDS Scandalul de la Antene: Camelia Voiculescu si Dan Matiescu, director Intact Publishing, pusi sub acuzare pentru complicitate la santaj Dan Voiculescu le scrie magistratilor: avem inca sansa sa eliberam institutiile statului de ideologii si subordonari oculte Inspectia Judiciara verifica o "campanie sustinuta, agresiva" a Intact impotriva unor magistrati ANAF: Nu e exclus ca angajati din Garda Financiara sa fi dat contractul Bodu SRL-RCS-RDS unor reprezentanti ai Antena Group Tribunalul Bucuresti a decis eliberarea din arest a sefului Antenelor.

acum 99 luni (24 Jun 2015)

UPDATE Instanta a acordat un nou termen in acest caz dupa ce avocatul lui Sorin Alexandrescu nu s-a prezentat la termenul de miercuri, acesta fiind amendat cu 1.000 de lei.

La un termen anterior a fost prezenta si Camelia Voiculescu, fiica omului de afaceri, care a declarat ca nu recunoaste invinuirile aduse de procurori. Mai mult, ea a precizat ca stia ca Sorin Alexandrescu se intalnea cu oameni din RCS-RDS, insa nu stia cu cine si de ce. Stiam ca Alexandrescu se intalneste cu persoane de la RCS RDS, insa nu stiam cu cine si nici exact de ce, insa presupuneam ca aceste intalniri au legatura cu contractului de transmitere prin satelit a postului TV. Camelia Voiculescu: Alexandrescu s-a mai implicat in investigatii jurnalistice De asemenea, aceasta a povestit ca Alexandrescu nu i-ar fi spus niciodata, in perioada ianuarie -mai 2013, ca s-ar afla in posesia unui contract incheiat intre RCS-RDS si societatea lui Dumitru Dragomir. Intrebata de judecator daca Alexandrescu se ocupa de investigatii de presa, Camelia Voiculescu a raspuns "La posturile de televiziune din cadrul societatii ajung diverse informatii din mai multe surse si din cate stiu Sorin Alexandrescu s-a mai implicat in investigatii jurnalistice privind diverse informatii primite". Fiica mogulului le-a mai spus magistratilor ca Dan Voiculescu i-a spus sa ii atraga atentia lui Sorin Alexandrescu asupra faptului ca firma RCS-RDS este apropiata familiei lui Traian Basescu, aratandu-i un contract de vanzare-cumparare autentificat de Ioana Basescu, fiica fostului presedinte. "Intr-o discutie cu Dan Voiculescu i-am spus ca Sorin Alexandrescu avea o intalnire cu cei de la RCS-RDS, iar tatal meu mi-a atras atentia ca, in contextul conflictului dintre el si Traian Basescu, RCS-RDS este apropiat de familia Basescu, ocazie cu care imi si aratase niste inscrisuri, un act de vanzare - cumparare care fusese autentificat de Ioana Basescu. Un alt contract in care RCS -RDS cumpara cu 4 milioane de euro un canal de muz... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro