Dosarul "Scandalul de la Antene". Dan Voiculescu este asteptat la Curtea de Apel Bucuresti

Dosarul

UPDATE Administratorul RCS-RDS, Ioan Bendei, a fost audiat de judecatori in dosarul in care directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, si Dan Voiculescu sunt acuzati de santaj. La termenul trecut, procurorul de sedinta nu a fost de acord cu cererea omului de afaceri de a nu fi adus in sala de judecata si a cerut judecatorului sa dispuna aducerea acestuia in boxa acuzatilor, problema ce ar fi trebuit discutata la termenul de astazi. Postul TV Antena 3 si fostul sef ANAF, Serban Pop, urmariti penal in dosarul in care este cercetat Sorin Alexandrescu Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a depus o plangere penala pentru denunt calomnios in cazul administratorului RCS-RDS Scandalul de la Antene: Camelia Voiculescu si Dan Matiescu, director Intact Publishing, pusi sub acuzare pentru complicitate la santaj Dan Voiculescu le scrie magistratilor: avem inca sansa sa eliberam institutiile statului de ideologii si subordonari oculte Inspectia Judiciara verifica o "campanie sustinuta, agresiva" a Intact impotriva unor magistrati ANAF: Nu e exclus ca angajati din Garda Financiara sa fi dat contractul Bodu SRL-RCS-RDS unor reprezentanti ai Antena Group Tribunalul Bucuresti a decis eliberarea din arest a sefului Antenelor.

acum 66 luni (7 Jan 2015)

UPDATE Administratorul RCS-RDS, Ioan Bendei, a fost audiat de judecatori in dosarul in care directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, si Dan Voiculescu sunt acuzati de santaj.

?Dupa acea intalnire, Bendei a aratat ca s-a consultat cu un cosilier juridic de la societate si, dupa ce nu a dormit in acea noapte, a decis sa depuna plangere la DNA. "Propunerea lui Alexandrescu avea ca obiect transmiterea prin satelit a programelor Antena Group, pe o durata de 5 ani, la 35 de milioane de euro?.

?Totodata, acesta a mai aratat ca in momentul in care s-a revazut cu Alexandrescu, acesta a adus cu el o copie xerox, nu originalul contractului pe care il obtinuse, iar in cursul conversatiei i-ar fi spus ca investigatia este gata si ca urmeaza sa publice informatia despre acest contract.

?Mai mult, Bendei a precizat ca, ulterior, a primit o scrisoare de la Intact si ca la acea data aparuse deja un promo cu mita in fotbal. L-am rugat sa ma lase in pace, ca ma pregateam sa plec in croaziera cu familia, aveam bilete luate cu 6 luni in urma", a precizat adminitratorul societatii de cablu, care a adaugat ca imediat dupa vacanta s-a reintalnit cu Alexandrescu care i-ar fi spus ca "l-a informat si pe Mitica Dragomir : ".Urmatorul termen in dosar a fost stabilit pe 4 februarie.

UPDATE Dan Voiculescu a solicitat ca nici astazi sa nu fie dus in fata judecatorilor pentru a fi prezent la un nou termen din dosarul in care este acuzat de complicitate la santaj.

La termenul trecut, procurorul de sedinta nu a fost de acord cu cererea omului de afaceri de a nu fi adus in sala de judecata si a cerut judecatorului sa dispuna aducerea acestuia in boxa acuzatilor, problema ce ar fi trebuit discutata la termenul de astazi. Ce acuza procurorii

In acest dosar, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au decis trimiterea in judecata a mai multor persoane: directorul general al ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro