Dosarul Microsoft. Camera Deputatilor a votat: Valerian Vreme poate fi urmarit penal

Dosarul Microsoft. Camera Deputatilor a votat: Valerian Vreme poate fi urmarit penal

UPDATE Camera Deputatilor a votat in favoarea inceperii urmarii penale pentru fostul ministru al Comunicatiilor, Valerian Vreme, fiind inregistrate 153 de voturi "pentru" si 117 "impotriva". Dosarul Microsoft: Cine sunt cei trei demnitari ocrotiti de Parlament Numele Ecaterina Andronescu este sinonim cu haosul din Educatie, Serban Mihailescu este caracterizat cel mai bine chiar de propria porecla (Micky Spaga), iar Valerian Vreme a fost cel mai tacut ministru al PDL.

acum 72 luni (13 Oct 2014)

UPDATE Camera Deputatilor a votat in favoarea inceperii urmarii penale pentru fostul ministru al Comunicatiilor, Valerian Vreme, fiind inregistrate 153 de voturi "pentru" si 117 "impotriva". De obicei, liderii de grup anuntau daca partidul pe care il conduc in Camera Deputatilor va vota in favoarea sau impotriva solicitarii procurorilor. De data aceasta, deputatii s-au abtinut de la comentarii si au trecut direct la vot. Nu cred ca am savarsit o fapta ilegala pentru ca nu am facut de unul singur. Comisia de negociere a lucrat cateva saptamani pe acest contract si este compusa din oameni cu expertiza.

Deputatii juristi au votat, saptamana, in favoarea solicitarii ministerului Justitiei, privind inceperea urmaririi penale in cazul deputatului PMP Valerian Vreme. Din cei 21 de deputati prezenti la sedinta, 17 au votat "pentru" inceperea urmaririi penale, un deputat a votat "impotriva", unul s-a abtinut, iar doua buletine de vot au fost anulate.

La finalul sedintei, care a durat circa 30 de minute, Vreme a refuzat sa dea declaratii, insa l-a insistenta presei deputatul a afirmat vizibil iritat ca nu se considera vinovat. Acuzatia este de abuz in serviciu si se refera doar la H.G. 460, care nu a fost semnata de mine, e semnata undeva in 2009. Eu am semnat doar actul subsecvent care are absolut toate avizele si toate analizele de specialitate", a declarat Vreme dupa audierea de la Comisia Juridica, unde a venit insotit de avocatii sai.

Citeste si:

UPDATE Doarul Microsoft: Comisia juridica aproba inceperea urmaririi penale a lui Valerian Vreme

Comisia juridica a votat astazi pentru inceperea urmaririi penale a deputatului PMP Valerian Vreme in dosarul Microsoft. 17 deputati au votat "pentru" inceperea urmaririi penale, un vot a fost "impotriva", doua voturi au fost anulate, iar un deputat s-a abtinut.

Dosarul Microsoft: Cine sunt ce... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro