Dosarul gazelor ieftine in care este si Ioan Niculae, plin de GRESELI. DIICOT a schimbat procurorul din cauza neregulilor celui dinainte

Dosarul gazelor ieftine in care este si Ioan Niculae, plin de GRESELI. DIICOT a schimbat procurorul din cauza neregulilor celui dinainte

Dosarul gazelor ieftine in care DIICOT ancheteaza mai multi sefi de la Romgaz si pe ministrul Adrian Videanu va avea parte de o continuare diferita fata de cea de pana acum. "Rechizitoriul era plin de greseli de toate felurile facute de procurorul de caz, greseli care o data ajunse in pe masa judecatorului nu ar mai fi putut fi indreptate decat printr-o restituire la parchet iar procurorii s-ar fi facut de ras daca obtineau o restituire intr-un dosar care a stat atatia ani in ancheta.

acum 86 luni (4 Aug 2016)

Dosarul gazelor ieftine in care DIICOT ancheteaza mai multi sefi de la Romgaz si pe ministrul Adrian Videanu va avea parte de o continuare diferita fata de cea de pana acum. Sefii de la DIICOT au observat greseli in intocmirea dosarului de catre primul procuror, Gheorghe Spaiuc, si l-au inlocuit pe acesta cu Ionut Ardeleanu.

"Rechizitoriul era plin de greseli de toate felurile facute de procurorul de caz, greseli care o data ajunse in pe masa judecatorului nu ar mai fi putut fi indreptate decat printr-o restituire la parchet iar procurorii s-ar fi facut de ras daca obtineau o restituire intr-un dosar care a stat atatia ani in ancheta.

Un alt motiv al schimbarii acestuia ar putea fi si faptul ca atunci cand procurorul Spaiuc ancheta cazul, existau multe perioade moarte, in care nu se intampla nimic, iar ancheta stagna.

In mod ciudat, probleme cu acest dosar a avut un alt fost procuror sef al DIICOT, Alina Bica, asta desi in perioada ei ancheta in dosarul Niculae - Romgaz a luat un ritm mult mai alert si mai concret, dispunandu-se, printre altele, o expertiza care era aproape de finalizare si care descoperisera un prejudiciu important.

Procurorii DIICOT incepeau in 2012, dupa trei ani de ancheta, urmarirea penala impotriva lui Ioan Niculae si a circa 40 de oameni de la Romgaz pentru subminarea economiei nationale. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro