Dosarul cumnatului lui Ponta: Fostul sef al CJ Prahova, Mircea Cosma, si deputatii Vlad Cosma si Sebastian Ghita, inca 60 de zile sub control judiciar

UPDATE: Presedintele suspendat al CJ Prahova, Mircea Cosma, precum si fiul lui, deputatul PSD Mircea Cosma, cercetati in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, acuzati de sprijinirea unui grup infractional, vor fi cercetati sub control judiciar pentru alte 60 de zile.

acum 64 luni (17 Apr 2015)

UPDATE: Presedintele suspendat al CJ Prahova, Mircea Cosma, precum si fiul lui, deputatul PSD Mircea Cosma, cercetati in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, acuzati de sprijinirea unui grup infractional, vor fi cercetati sub control judiciar pentru alte 60 de zile. Cei doi sunt cercetati in dosarul lui Iulian Hertanu

UPDATE: Procurorii DNA Ploiesti au prelungit, vineri, cu inca 60 de zile, masura controlului judiciar pentru deputatul PSD Sebastian Ghita, in dosarul lui Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, informeaza Mediafax.

In acest dosar, procurorii anticoruptie deruleaza cercetari fata de mai multe persoane intre care Iulian Hertanu, deputatii Sebastian Ghita si Vlad Cosma, precum si presedintele Consiliului Judetean (CJ) Prahova, Mircea Cosma.

Hertanu este urmarit penal in stare de arest preventiv pentru constituire de grup infractional organizat, fraudare de fonduri europene si evaziune fiscala. Sebastian Ghita si Vlad Cosma, aflati sub control judiciar, sunt acuzati de sprijinirea unui grup infractional organizat, in timp ce Mircea Cosma este cercetat pentru folosirea influentei sau autoritatii in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altii de bani, bunuri sau foloase necuvenite si sprijinire de grup infractional organizat.

Masura controlului judiciar expira si in cazul lui Vlad si Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova neputand, pe parcursul celor 60 de zile de control judiciar, sa-si exercite functia.

Mircea si Vlad Cosma mai sunt inculpati intr-un dosar in care au fost trimisi in judecata in aprilie 2014 pentru fapte de coruptie. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro