Dosarul ANRP 4: Comisia Juridica, avize pozitive pentru arestarea lui Ioan Oltean si Catalin Teodorescu. Cand se va da votul final

DNA cere aviz Camerei Deputaților pentru arestarea lui Teodorescu și Oltean La data de 17 iunie 2010, deputatul Cătălin Teodorescu, atunci membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților, prin exercitarea abuzivă a atribuțiunilor de serviciu, cu incălcarea prevederilor legale, a aprobat raportul de evaluare prin care un teren in suprafață de 61.857 mp situat in municipiul Pitești a fost evaluat la 108.932.000 lei, sumă acordată drept despăgubire afaceristului Mihai Rotaru.

acum 56 luni (2 Dec 2015)

UPDATE: Dezbaterea in plen și votul final pe cele două rapoarte ale Comisiei juridice privitoare la ridicarea imunității parlamentare a deputaților Ioan Oltean și Cătălin Teodorescu vor avea loc miercurea viitoare, a anunțat, miercuri, secretarul Camerei Deputaților, Niculae Mircovici, după ședința Biroului permanent.

"Miercuri, de la ora 10,00 la 13,00, dezbaterea in plen pe problemele inscrise pe ordinea de zi. De asemenea, de la ora 12,00 pană la 13.00, dezbaterea rapoartelor Comisiei juridice privindu-l pe domnul deputat Ion Oltean și pe domnul deputat Teodorescu privind cererea de ridicare a imunității. La ora 13,00 va incepe votul final pe problemele care sunt cuprinse pe ordinea de zi, iar după terminarea votului final va fi votul cu bile.

""In cursul zilei de astăzi — probabil pană miine — Biroul permanent va primi rapoartele Comisiei juridice pentru cele două cazuri. Procedura la nivelul Comisiei juridice s-a realizat și probabil că pană maine, la ședința Biroului permanent, vom avea rapoartele Comisiei pe cele două cazuri, care vor fi votate miercurea viitoare", a explicat Niculae Mircovici.

UPDATE: Comisia Juridică a avizat pozitiv cererea DNA de arestare a deputatului Cătălin Teodorescu.

UPDATE: Ședința Comisiei juridice a Camerei Deputaților, in care urmează să se dea rapoarte cu privire la cererile DNA de arestare preventivă a aleşilor Ioan Oltean și Cătălin Teodorescu a inceput, scrie Agerpres.

Cei doi deputați au fost invitați la comisie pentru a iși spune punctele de vedere.

Comisia va discuta mai intai cererea care il privește pe Ioan Oltean, iar apoi pe aceea referitoare la Cătălin Teodorescu.

----

Comisia Juridică din Camera Deputațior decide, miercuri, dacă aprobă cererile DNA in cazurile aleșilor Ioan Oltean şi Cătălin Teodorescu, urmăriți penal in dosarul despăgubirilor frauduloase de la ANRP.

Apoi, ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro