Dosar penal in cazul mortii lui Patrick Ekeng: principalii vizati sunt medicul si soferul ambulantei

Dosar penal in cazul mortii lui Patrick Ekeng: principalii vizati sunt medicul si soferul ambulantei

Suporterii dinamovisti aflati pe teren, dar si la Spitalul Floreasca au fost extrem de nemultumiti ca salvarea a venit fara echipament de resuscitare pentru Patrick Ekeng si pentru ca s-a intarziat intrarea pe teren, deoarece portile de la peluza erau inchise. Ekeng a murit dupa ce i-au fost facute manevre de resuscitare timp de o ora si 30 de minute, la spital.

acum 81 luni (7 May 2016)

Au fost deja ridicate documente atat de la sediul Ambulantei Puls, cat si de la clubul Dinamo, informeaza Digi24. Procurorii vor incerca sa stabileasca de ce salvarea a ajuns pe teren la aproape trei minute dupa ce Ekeng a cazut si daca, intr-adevar, medicul care ar fi trebuit sa fie in ambulanta era, de fapt, in tribune, acolo unde, potrivit spuselor fanilor dinamovisti, ar fi fumat si ar fi mancat seminte!

Suporterii dinamovisti aflati pe teren, dar si la Spitalul Floreasca au fost extrem de nemultumiti ca salvarea a venit fara echipament de resuscitare pentru Patrick Ekeng si pentru ca s-a intarziat intrarea pe teren, deoarece portile de la peluza erau inchise.

Jucatorul dinamovist Patrick Ekeng s-a prabusit pe teren in minutul 70 al meciul Dinamo - FC Viitorul, el fiind dus la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Floreasca din Capitala. Ekeng a murit dupa ce i-au fost facute manevre de resuscitare timp de o ora si 30 de minute, la spital.

In momentul in care s-a anuntat decesul lui Ekeng la Spitalul Floreasca, peste 150 de suporteri aflati acolo au inceput sa planga, ei consolandu-i apoi si pe jucatorii Stelian Filip si Sergiu Hanca, care plangeau in hohote. Fanii au aprins lumanari si au pus fulare dinamoviste pe un gard de langa Spitalul Floreasca. Citeste mai mult ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro