Dorin Chirtoaca si-a adus diplomele de studii la sedinta Primariei: "Nu le-am cumparat din piata"

Dorin Chirtoaca si-a adus diplomele de studii la sedinta Primariei:

In 2001, a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si Colegiul Juridic Franco-Roman de Studii Europene, obtinand diploma de licenta in Drept European (MAITRISE EN DROIT, Mention DROIT EUROPEEN).

acum 92 luni (13 Jul 2015)

"La Chisinau, invatam pe 9 si 10 fara niciun efort. La Bucuresti, cu mult efort luam 8,50", spune edilul. "Am invatat limba franceza la Liceul "Gheorghe Asachi" din Capitala. Cand studiam dreptul la Bucuresti am sustinut fara probleme un examen de limba franceza. Astfel, in baza acestuia am intrat la Sorbona prin intermediul Colegiului Juridic Franco-Roman de Studii Europene. Dupa fiecare an de studii, primeam o diploma, am medii de 8,50 si 8,60. Diploma de licenta am luat-o cu nota 10", spune primarul Capitalei.

Dorin Chirtoaca a absolvit gimnaziul la Liceul "Gheorghe Asachi" din Chisinau pe care l-a absolvit in 1993. Negruzzi" din Iasi, pe care l-a absolvit in 1997, primind si diploma de bacalaureat. In 2001, a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti si Colegiul Juridic Franco-Roman de Studii Europene, obtinand diploma de licenta in Drept European (MAITRISE EN DROIT, Mention DROIT EUROPEEN).

In 2001 a activat in calitate de redactor al emisiunii "Surprize Surprize" de la TVR 1. Intre 2003-2005 a fost coordonator de proiecte la Comitetul Helsinki pentru Drepturile Omului din Republica Moldova. Din 2007 detine functia de primar general al municipiului Chisinau. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro