Dorin Chirtoaca, catre jurnalistii rusi care ar fi deconspirat identitatea solistului Carla's Dreams: F*ck off!

Dorin Chirtoaca, catre jurnalistii rusi care ar fi deconspirat identitatea solistului Carla's Dreams: F*ck off!

nu insa si pentru politicile publice pe care le faceti, sau politica voastra in ansamblu, propaganda pe care o faceti si alte modalitati brutale prin care incercati sa va impuneti, sau marsaviile precum aceast prin care incercati sa raniti sufeltul unui om, a unui artist, care nu v-a facut nimic rau. Asa ca nu va suparati, poate "jaba davit" ca ati ajuns sa cantati in romana, dar Carla's Dreams va reusi, cred, si in continuare sa se afirme si dincolo de hotarele Rusiei, chiar daca va trebui sa inghita mizeriile voastre.

acum 61 luni (6 Sep 2016)

"Nu ma declar fan Carla's Dreams, dar f*ck off celor care sustin ca i-au deconspirat identitatea!

Aparent este vorba despre niste jurnalisti meseriasi, tari ca agentul 007, dar de fapt au procedat ca niste lepre. Pentru ca de farmec nu te atingi, pentru ca daca te atingi, il distrugi. Dincolo de ceea ce canta, cum canta, Carla's Dreams a cucerit si pentru ca a gasit aceasta nisa, a anonimatului, prin care apropo, a facut sa nu atraga toata gloria asupra propriei persoane. Asta chiar nu e rau de invatat de la el, si noi sa invatam, dar mai ales voi, ca nu va mai ajunge glorie si teritoriu niciodata...

El a venit la Moscova cu o piesa noua si in limba rusa. L-ati dus pe la radiouri si televiziuni, dar si l-ati plesnit. Si v-ati dat si eroi pe deasupra. De ce, pentru ca a spus ca e limba romana si nu moldoveneasca pe care ne-ati bagat-o pe gat din 1940 incoace, schimbandu-i si grafia, din latina in chirilica?

Din pacate veti continua sa fiti respectati numai pentru literatura, cinematografia, dramaturgia, teatrul, baletul, compozitorii si muzica pe care le aveti, pentru Puskin, Lermontov, Tolstoi, Esenin, Chaikovskii, Sostakovici, Gaidai, Riazanov s.a. nu insa si pentru politicile publice pe care le faceti, sau politica voastra in ansamblu, propaganda pe care o faceti si alte modalitati brutale prin care incercati sa va impuneti, sau marsaviile precum aceast prin care incercati sa raniti sufeltul unui om, a unui artist, care nu v-a facut nimic rau.

Asa ca nu va suparati, poate "jaba davit" ca ati ajuns sa cantati in romana, dar Carla's Dreams va reusi, cred, si in continuare sa se afirme si dincolo de hotarele Rusiei, chiar daca va trebui sa inghita mizeriile voastre. Avem imunitate dupa 200 de ani de ocupatie", a scris edilul Capitalei pe pagina sa de Facebook. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro