Dorel a distrus tiroliana de pe plaja Modern. Instalatia va fi refacuta pana la vara

Dorel a distrus tiroliana de pe plaja Modern. Instalatia va fi refacuta pana la vara

Muncitorul a agatat cu buldoexcavatoul coarda de otel a tirolianei de 330 de metri lungine care a cedat, iar ulterior s-a prabusit si instalatia de agrement.

acum 96 luni (13 Sep 2015)

Muncitorul a agatat cu buldoexcavatoul coarda de otel a tirolianei de 330 de metri lungine care a cedat, iar ulterior s-a prabusit si instalatia de agrement. "Stalpul care sustinea tiroliana a fost afectat, s-a indoit, iar cablul si celelalte elemente au fost supratensionate in momentul respective", a spus Razvan Gheorghiu, cel care a gandit si a dus investitia pana la capat.

Din fericire, cu doua zile inainte de incident tiroliana se inchisese, astfel ca nu s-au produs tragedii. Proprietarul tirolienei spune ca instalatia de agrement sa fie refacuta si redata celor amatori de senzatii tari, in vara anului viitor.

Razvan Gheorghiu lucrat noua luni la cea mai noua atractie de pe litoral. Toata lumea este super incantata si multumita, cu atat mai mult cu cat totul se face in conditii de siguranta maxime", spunea Razvan Gheorghiu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro