Donatori republicani nemultumiti de Trump poarta negocieri secrete pentru a o ajuta in campanie pe Hillary Clinton

Donatori republicani nemultumiti de Trump poarta negocieri secrete pentru a o ajuta in campanie pe Hillary Clinton

Mai exact, republicanii nemultumiti vor sa obtina bani si sustinere publica din partea colegilor lor de partid dezamagiti de Trump, desemnat oficial candidatulPartidului Republican pentru alegerile din 8 noiembrie. Miercuri, miliardarul Seth Klarman, care se ocupa de investitii, a spus ca va depune eforturi pentru ca Hillary Clinton sa fie aleasa, pentru ca declaratiile lui Trump sunt "socant de inacceptabile". Desi multi donatori sunt ezitanti in a-l sustine pe Trump, candidatul a strans luna trecuta milioane de dolari din donatii mici, astfel incat contributiile totale au depasit 80 de milioane de dolari.

acum 76 luni (5 Aug 2016)

Mai exact, republicanii nemultumiti vor sa obtina bani si sustinere publica din partea colegilor lor de partid dezamagiti de Trump, desemnat oficial candidatulPartidului Republican pentru alegerile din 8 noiembrie.

Unii dintre ei au fost incurajati de Clinton si de membri ai echipei sale de campanie. El depune eforturi pentru a-i convinge pe oamenii de afaceri republicani din Chicago sa o sustina pe Clinton.

Trump, un om de afaceri din New York care candideaza pentru prima data la o functie in stat, ii ingrijoreaza pe multi donatori republicani din cauza declaratiilor sale controversate despre femei, mexicani, musulmani si veterani de razboi.

Printre grupurile formate pentru a o sustine pe Clinton se numara Republicans for Her 2016, condus de lobby-istul republican Craig Snyder; si Republican Women for Hillary, condus de Jennifer Pierotti Lim, un oficial din Camera de Comert a SUA.

Primele doua grupuri actioneaza independent de eforturile lui Clinton, al treilea se coordoneaza cu echipa de campanie a democratei.

"Am vrut sa fim vocea republicanilor care sunt reticenti fata de Trump si care se simt ciudat fata de sustinerea publica a lui Hillary", a explicat Pierotti Lim, care a luat cuvantul la Conventia Democrata, la invitatia echipei lui Clinton.

Webb, partener in cabinetul de avocatura Winston & Strawn, a explicat ca initiativa sa pornit dupa ce a fost abordat de investitorul miliardar J.B.

Miercuri, miliardarul Seth Klarman, care se ocupa de investitii, a spus ca va depune eforturi pentru ca Hillary Clinton sa fie aleasa, pentru ca declaratiile lui Trump sunt "socant de inacceptabile". Bush, a spus ca si-a exprimat public decizia de a o sustine pentru Clinton "pentru a-i incuraja pe altii in aceeasi situatie sa faca acelasi lucru".

Strategul democrat Leslie Dach, fost director al Walmart si consilier al lui Bill Clinton, conduce eforturile lui Clinton de a curta republicanii de pe Wall Street.

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro