Donald Trump, un fenomen sau un "trol" de succes pe retelele de socializare

Donald Trump, un fenomen sau un

Contul oficial de Twitter al lui Donald Trump este Therealdonaldtrump (adevaratul Donald Trump) si "adevaratul Donald Trump" este "cel mai mare trol din lume", potrivit site-ului FiveThirtyEight.

acum 84 luni (25 Aug 2015)

Contul oficial de Twitter al lui Donald Trump este Therealdonaldtrump (adevaratul Donald Trump) si "adevaratul Donald Trump" este "cel mai mare trol din lume", potrivit site-ului FiveThirtyEight. Donald Trump isi face campanie singur, chiar de mai multi ani, pe contul sau de Twitter, care numara trei milioane de abonati, multi dintre ei dependenti de "trumperiile" sale. Acolo, el vorbeste despre afaceri in imobiliare, despre cartile, emisiunile, familia sa si, acum, isi prezinta ideile, care agita campania si pateaza precum sosul picant intr-o era democrata dominata de conceptul "corect politic". Acolo aflam ca favoritul la investitura republicana a jucat intr-un film, a ajuns in pragul falimentului de patru ori, ca parintii sai l-au trimis la o scoala militara la varsta de 13 ani sau ca este la a treia casatorie (cu manechinul sloven Melania Trump). Site-ul sau este de asemenea de mare ajutor pentru crearea unei opinii, prezentand pe larg afacerile sale, cele 16 carti care descriu reteta pentru a deveni bogat si celebru sau copiii sai, la capitolul "The next generation".

Politico si-a imaginat primele sale o suta de zile la Casa Alba. Ar putea exista cateva incalcari ale spatiilor aeriene mexican si chinez, scrie Politico, referindu-se la tarile prezentate drept bestii negre de catre Donald Trump. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro