Donald Trump nu isi va face publice declaratiile fiscale

Donald Trump nu isi va face publice declaratiile fiscale

Trump a repetat afirmatia ca auditul este responsabil pentru intarzierea in eliberarea declaratiilor sale fiscale, la o conferinta de presa ce a avut loc cu mai putin de doua saptamani inainte de inaugurarea sa.

acum 41 luni (23 Jan 2017)

"Raspunsul Casei Albe este ca el nu va elibera declaratiile sale fiscale", a spus Conway. "Au votat pentru el si sa facem acest lucru foarte clar: Majoritatea americanilor sunt foarte concentrati pe cum vom arata declaratille lor fiscale cata vreme presedintele Trump este in birou, nu pe cum arata ale lui. Si stii prea bine ca presedintele Trump si familia lui respecta toate regulile etice, tot ceea ce trebuie sa faca sa se indeparteze de afacerile sale si sa fie un presedinte cu norma intreaga", a mai precizat Conway, intr-un interviu.

In timpul campaniei sale prezidentiale, Trump a devenit primul nominalizat al unui partid principal din 1972 pana in prezent care sa nu isi faca publice declaratiile fiscale, citand in schimb audituri in curs de desfasurare, spunand ca va publica declaratiile odata ce aceste audituri vor fi finalizate. "Pozitia noastra din campanie nu s-a schimbat", a spus Conway, precizand: "El este in curs de audit si a fost informat de catre contabili si avocati sa nu le faca publice".

Trump a repetat afirmatia ca auditul este responsabil pentru intarzierea in eliberarea declaratiilor sale fiscale, la o conferinta de presa ce a avut loc cu mai putin de doua saptamani inainte de inaugurarea sa. De asemenea, el a sustinut ca publicul nu este interesat de declaratiile sale fiscale. Un sondaj CNN din octombrie a constatat ca 73% din alegatorii inregistrati chestionati, dintre care 49% dintre republicani, cred ca Trump ar trebui sa elibereze declaratiile sale fiscale pentru revizuire publica. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro