Donald Trump: "Nu cred ca Rusia s-a implicat in alegeri. Am informatii exclusive"

Donald Trump:

Presedintele-ales al Statelor Unite a criticat decizia actualei administratii de aplica noi sanctiuni Rusiei in urma rapoartelor serviciilor de informatii, oferind ca exemplu informatiile false despre presupuse arme de distrugere in masa care au servit ca pretext razboiului din Irak.

acum 49 luni (3 Jan 2017)

Intr-o declaratie facute de ajunul Anului Nou in fata jurnalistilor stransi in fata proprietatii sale Mar-a-Lago din Florida, Trump si-a exprimat scepticismul privind interventia Rusiei in alegerile prezidentiale pe care le-a castigat anul trecut. Presedintele-ales al Statelor Unite a criticat decizia actualei administratii de aplica noi sanctiuni Rusiei in urma rapoartelor serviciilor de informatii, oferind ca exemplu informatiile false despre presupuse arme de distrugere in masa care au servit ca pretext razboiului din Irak.

"Hackingul este foarte greu de dovedit" a adaugat Donald Trump, care a laudat reactia calma a Rusiei la adresa noilor sanctiuni impuse de administratia Obama. "Daca aveti ceva chiar important de transmis, transpuneti-o pe hartie si trimiteti-o prin posta, precum in vremurile vechi, deoarece va zic eu: nici un calculator nu este sigur", a declarat Trump, care le-a spus reporterilor ca promisiunea sa pentru 2017 este sa "faca America mareata din nou". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro