Donald Trump, mai rau ca Nicolae Ceausescu: "Femeile care fac avort trebuie pedepsite"

Donald Trump, mai rau ca Nicolae Ceausescu:

Controversatul candidat republican la presedintia SUA, Donald Trump, sustine ca avortul ar trebui interzis si femeile care aleg aceasta metoda barbara pentru intreruperea unei sarcini ar trebui pedepsite.

acum 90 luni (31 Mar 2016)

Controversatul candidat republican la presedintia SUA, Donald Trump, sustine ca avortul ar trebui interzis si femeile care aleg aceasta metoda barbara pentru intreruperea unei sarcini ar trebui pedepsite. Mogulul imobiliar a spus ca el este "pro-life" si ca nu a stabilit inca exact ce pedeapsa trebuie sa primeasca o femeie care face avort.

"Cred ca este o problema foarte serioasa asupra careia trebuie sa luam o decizia. Trebuie sa existe o forma de pedeapsa pentru femei", a spus Donald Trump, adaugand insa ca ar fi anumite situatii in care avortul ar putea fi permis.

Inainte sa se inscrie in partidul republican, Donald Trump a fost democrat si a fost criticat puternic tocmai pentru ca a sustinut dreptul la avort, aminteste BBC News.

Liderii republicani si-au exprimat ingrijorarea fata de sansele lui Donald Trump la alegerile generale, deoarece sondajele arata ca nu este deloc placut de electoratul feminin.

Contracandidata lui Trump in cursa pentru Casa Alba, democrata Hillary Trump, a reactionat pe Twitter fata de declaratia republicanului: "Cand credeai ca nu poate fi mai rau de atat. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro