Donald Trump isi completeaza echipa. Mike Pompeo va conduce CIA, iar Jeff Sessions va fi procuror general

Donald Trump isi completeaza echipa. Mike Pompeo va conduce CIA, iar Jeff Sessions va fi procuror general

De asemenea, generalul Mike Flynn va fi viitorul consilier pentru securitate nationala de la Casa Alba. Cine e Mike Pompeo Mike Pompeo, in varsta de 52 de ani, este absolvent al Facultatii de Drept de la Harvard si este membru al Camerei Reprezentantilor din 2011. Inainte de a intra in Congres, Pompeo a condus o companie din sectorul petrolier si a criticat in repetate randuri eforturile Agentiei americane pentru Protectia Mediului de a reglementa emisiile de dioxid de carbon, relateaza CNN, potrivit news.ro.

acum 61 luni (18 Nov 2016)

De asemenea, generalul Mike Flynn va fi viitorul consilier pentru securitate nationala de la Casa Alba. Cine e Mike Pompeo

Mike Pompeo, in varsta de 52 de ani, este absolvent al Facultatii de Drept de la Harvard si este membru al Camerei Reprezentantilor din 2011.

"L-ati vazut luand decizii bune in afaceri, in viata sa de familie, cu copiii sai, deci sunt nerabdator sa am un comandant suprem care pune fara teama America in fata", a spus congresmanul in iulie.

Mike Pompeo

Cu toate acestea, el nu s-a ferit sa il critice pe presedintele ales, iar cand presa a publicat o inregistrare din 2005 in care Trump vorbea vulgar despre femei, Pompeo a descris declaratiile drept "ingrozitoare, ofensatoare si de neaparat".

Cand a candidat la Congres, in 2010, Pompeo a fost nevoit sa isi ceara scuze, dupa ce campania sa a promovat un articol in care rivalul sau, Raj Goyle, de origine indiana, era numit "cap de turban".

Pompeo sustine activ dreptul americanilor de a avea arme si se opune avortului.

De asemenea, a fost criticat de democrati si de Consiliul pentru Relatii Americano-Islamice dupa ce a spus ca imamii care nu ii condamna de teroristii islamisti sunt complici la atentate.

El se opune acordului nuclear cu Iranul, care, din punctul sau de vedere, pune Statele Unite in pericol.

Inainte de a intra in Congres, Pompeo a condus o companie din sectorul petrolier si a criticat in repetate randuri eforturile Agentiei americane pentru Protectia Mediului de a reglementa emisiile de dioxid de carbon, relateaza CNN, potrivit news.ro. Cine e Jeff Sessions

Jeff Sessions, 69 de ani, a indeplinit functia de procuror general in Alabama inainte de a castiga alegerile pentru Senat, transmite news.ro.

Jeff Sessions, in campanie pentru Donald Trump FOT... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro