Donald Trump a infuriat pe toata lumea dupa ce a ironizat-o pe mama unui erou al US Army

Donald Trump a infuriat pe toata lumea dupa ce a ironizat-o pe mama unui erou al US Army

Khizr si Ghazala Khan, americani de origine pakistaneza, au urcat pe scena in ultima zi a Conventiei democratilor si au emotionat audienta (si mai apoi retelele de socializare) printr-un discurs pe cat de simplu si concis, pe atat de profund.

acum 72 luni (1 Aug 2016)

Controversatul candidat aruncat de republicani in lupta acerba pentru Casa Alba a reusit sa starneasca furia democratilor, dar si a propriilor suporteri dupa ce i-a ironizat pe cei doi soti musulmani al caror fiu, capitan in US Army, a murit in timpul operatiunilor din Irak, din 2004. Khizr si Ghazala Khan, americani de origine pakistaneza, au urcat pe scena in ultima zi a Conventiei democratilor si au emotionat audienta (si mai apoi retelele de socializare) printr-un discurs pe cat de simplu si concis, pe atat de profund.

Donald Trump a comentat ironic prezenta tacuta a doamnei Khan alaturi de sotul sau, cel care le-a vorbit americanilor de la tribuna democratilor.

Candiatul republicanilor si-a continuat atacul, sugerand ca discursul tatalui indoliat nici macar nu ar fi fost conceput de acesta. Este creatie a scenaristilor lui Hillary Clinton?", a mai comentat Trump, agasat de faptul ca tatal eroului i-a reprosat ca "nu a sacrificat nimic si pe nimeni" pentru tara pe care doreste s-o conduca si ca nu ar fi citit Constitutia SUA.

Mai multi politicieni de frunte din ambele partide si-au exprimat dezacordul cu atitudinea lui Trump, sustinand ca nu se vorbeste asa despre mama unui erou. Fiul familiei indoliate, capitanul Humayun Khan, a fost ucis de explozia unei masini capcana in 2004, in Irak. Citeste si:

+Scenariu ULUITOR: Patriarhul Daniel, pe post de Al. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro