Don Diablo vine pentru prima data in Romania, la "Overnight": ce preturi au biletele

Incepand de astazi, 11 octombrie 2016, costul biletelor va fi de 90 de RON + taxe pana in ziua evenimentului si sunt disponibile pe www.in-town.ro, la sediul OMNIPASS de pe strada Avram Iancu, nr 27 din Cluj-Napoca plus in locatiile partenerilor mentionate pe www.timaf.com.

acum 60 luni (11 Oct 2016)

Don Diablo completeaza line-up-ul "Overnight" alaturi de Fedde Le Grand si Tujamo. Don Diablo vine pentru prima data in Romania la "Overnight", cel mai nou concept de entertainment din Transilvania, un eveniment marca Untold in colaborare cu TIMAF. Pe 21 octombrie, la Cluj-Napoca, in Sala Polivalenta, de la ora 21:00 ii puteti vedea si asculta live pe trei dintre cei mai indragiti DJ mondiali, Don Diablo, Fedde Le Grand si Tujamo.

Don Diablo este un producator si DJ olandez in varsta de 36 de ani. Pe langa activitatea lui muzicala, Don Diablo sau pe numele sau real Don Pepijn Schipper are si o preocupare intensa pentru actiunile caritabile. Don Diablo a fost primul ambasador Dance4Life, o campanie sustinuta de Natiunile Unite impotriva SIDA si HIV.

Fedde Le Grand si Tujamo au fost prezenti si la primele doua editii ale festivalului Untold. Cei trei DJ sunt insa mereu headlineri si pe scenele festivalurilor Tomorrowland, Sziget, Ultra si Exit.

Incepand de astazi, 11 octombrie 2016, costul biletelor va fi de 90 de RON + taxe pana in ziua evenimentului si sunt disponibile pe www.in-town.ro, la sediul OMNIPASS de pe strada Avram Iancu, nr 27 din Cluj-Napoca plus in locatiile partenerilor mentionate pe www.timaf.com. Cine se lasa pe ultima suta de metri, adica ziua concertului, va plati 100 de RON pentru un bilet.

TIMAF, cel mai complex festival de cultura din Transilvania, a ajuns la cea de-a VI-a editie. TiMAF reprezinta un program integrat care prezinta un concept unic in Romania, care aduce la un loc toate artele, inclusiv arte de granita, avand in program activitati din domenii precum: arte plastice, artele spectacolului, arte decorative, arte stradale, literatura, creatie si mestesugarit, design vestimentar si design de interior. La editia din acest an, in cele 18 zile de festival vor avea loc peste 20 de evenimente culturale cum ar fi: spectacole de teatru, concerte... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro