Domnul Dragnea sa-si recheme mardeiasii

Curtea Constitutionala a blocat si ea pensiile speciale ale alesilor locali, numai Avocatul Poporului ar mai ramane sa rezolve cu pensiile discriminative (in sens pozitiv) ale parlamentarilor, ca doar CC a spus clar, e discriminare, deci toate pensiile speciale sunt anticonstitutionale, si cea mai mica creeaza precedent, in fond daca nu mai vrem sa fie platite pensiile din contributii, ca mai aveam putin si acolo ajungeam cu atatea exceptii si mariri, atunci sa lichidam contributiile complet, marim impozitul general si platim de acolo. Nu apar pe nimeni de la administratia prezidentiala, ca oricum au aratat in zilele acelea, ca si la formarea Guvernului, ca si ei trebuie sa se spele ca si restul clasei politice, dar explic, clar, sper, de ce o asemenea intelegere nu se poate respecta si nici incheia, poate, altfel decat prin demisia celor care recunosc ca au facut-o.

acum 77 luni (27 Jan 2016)

Curtea Constitutionala a blocat si ea pensiile speciale ale alesilor locali, numai Avocatul Poporului ar mai ramane sa rezolve cu pensiile discriminative (in sens pozitiv) ale parlamentarilor, ca doar CC a spus clar, e discriminare, deci toate pensiile speciale sunt anticonstitutionale, si cea mai mica creeaza precedent, in fond daca nu mai vrem sa fie platite pensiile din contributii, ca mai aveam putin si acolo ajungeam cu atatea exceptii si mariri, atunci sa lichidam contributiile complet, marim impozitul general si platim de acolo. Greu de discutat insa cu Dogaru si trupa, supravietuitorii unor mineriade de ei instrumentate si conduse, pe care fraierii de mineri si-au lasat numele, ei stiu de bata si atat.

La fel si revolutionarul stalp al studiourilor televizate, Codrin Stefanescu, al doilea care a amenintat cu trantirea Guvernului Ciolos de indata ce a venit vorba de doua tururi de scrutin pentru primari, facand aluzie la o intelegere care ar fi avut loc la investirea Guvernului. E remarcabil ca, oricat se reformeaza PSD, tot acesti stalpi ai partidului si gorilele lor raman fruncea pe strada si pe la TV, ocupandu-se cu galeria chiar atunci cand cred ca ocupa prim planul, cu tot ce presupune galeria, adica huiduieli, imbranceli si zgomot de fond in general.

Eu zic ca am ajuns deja la consens si sondajele, manifestantii de la Colectiv si peste o suta de ONG-uri, deci toata societatea civila - vor alegeri pentru primari in doua tururi de scrutin, asa cum era in programul cu care Dacian Ciolos s-a dus la Parlament cand s-a intamplat un accident si s-a pierdut prima pagina. Si, ca sa fie clar din partea unui profesor de democratie, nici constitutional, nici european nu calcam vreo regula imbunatatind reprezentativitatea si accesul la reprezentarea locala, cine se face ca nu pricepe e ori prost, ori securist. Pentru prima categorie s-a pronuntat deja seful Curtii Constitutionale, nu numai acum, cand numai nu a facut un desen cum ca se poate in or... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro