Domeniile in care ai toate sansele sa-ti intalnesti un partener de viata cu acelasi job

Domeniile in care ai toate sansele sa-ti intalnesti un partener de viata cu acelasi job

In anumite domenii, exista mai multe sanse de a ne gasi partenerul de viata si de a ne casatori cu un coleg de serviciu, decat in altele, releva Business Insider.

acum 100 luni (25 Feb 2016)

In anumite domenii, exista mai multe sanse de a ne gasi partenerul de viata si de a ne casatori cu un coleg de serviciu, decat in altele, releva Business Insider. agentia principala a sistemului federal statistic al Statelor Unite ale Americii responsabila pentru producerea datelor despre populatia si economia americana) pentru a constata in ce profesii este cel mai posibil sa ne gasim partenerul de viata.

Printre cele zece profesii in care oamenii amesteca afacerile cu placerea, doua sunt in domeniul agriculturii.

27% dintre lucratorii in agricultura americani se casatoresc intre ei, si la fel procedeaza si 20% dintre managerii acestora, precum fermierii.

Procentajele persoanelor casatorite cu oameni care au aceeasi profesie:

1. Lucratori in agricultura - 27%

2. Medici si chirurgi - 25%

3. Lucratori in industria jocurilor - 21%

4. - 20%

5. Manageri in imobiliare - 18%

6. Profesori de liceu - 17%

7. - 17%

8. Optometristi - 17%

9. Manageri in industria alimentara - 17%

10. Lucratori in aspectul exterior - 16%

"Fiecare ocupatie are un mod distinct de viata care o implica," afirma Dr. Mike McNulty, un terapeut certificat de Institutul Gottman si expert in relatii. Acest lucru poate ingreuna ca persoanele cu anumite profesii sa intalneasca potentiali parteneri de cuplu in afara locului de munca. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro