Doliu in Politia Timis. Subcomisarul decorat pentru prinderea unui criminal care a socat Spania a murit

Doliu in Politia Timis. Subcomisarul decorat pentru prinderea unui criminal care a socat Spania a murit

fiind decorat de Ministerul de Interne din Spania pentru prinderea lui Sergio Morate, un spaniol care a comis in Spania un dublu asasinat si s-a refugiat, in Timis, la Lugoj.

acum 92 luni (20 Jun 2016)

Marius Mayer a ajuns in stare grava la Spitalului Judetean Timisoara, miercuri, in urma unui anevrism cerebral. "Se afla in continuare in stare grava, coma indusa pana luni, pe aparate si sub supraveghere, din cauza multiplelor complicatii care pot aparea. Marius se lupta acum penteru viata lui si ma rog ca si organismul sa-l sustina. Indreptati-va toate gandurile bune spre el, sa-l incarcam de energie pozitiva, sa aiba puterea si forta sa lupte", a scris sotia politistului pe pagina de Facebook.

Luni dimineata, Alina Mayer a anuntat pe pagina sa de Facebook decesul sotului sau. Va fi inmormantat la Bozosu Vechi, alaturi de tata si bunici, probabil miercuri.

Marius Mayer a fost unul dintre cei mai apreciati politisti de la Compartimentul Urmariri din cadrul Politiei Timis. fiind decorat de Ministerul de Interne din Spania pentru prinderea lui Sergio Morate, un spaniol care a comis in Spania un dublu asasinat si s-a refugiat, in Timis, la Lugoj. Marius Mayer a dat de urma lui Morate si l-a predat autoritatilor spaniole, care l-au decorat pentru profesionalismul sau. Cand a suferit accidentul vascular, politistul specializat in vanarea infractorilor dati in urmarire nationala si internationala tocmai se intorsese dintr-o misiune din Marea Britanie, de unde a adus un urmarit international. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro