,,Dolce Vita", in premiera la Teatrul de Opereta si Musical ,,Ion Dacian"

,,Dolce Vita

Biletele pot fi achizitionate online accesand bilete.opereta.ro, de la Casa de bilete a Teatrului de Opereta si Muzical "Ion Dacian", deschisa de marti pana sambata intre orele 11.00-19.00 si duminica intre orele 14.00-19.00, dar si de la Casa de bilete a Operei Nationale Bucuresti, deschisa zilnic intre orele 9.00-13.00 si 15.00-19.00 PREMIERA - Sambata, 20 iunie 2015, ora 20.00 DOLCE VITA Regia: Dragos Galgotiu Dirijor: Daniel Jinga Coregrafia: Ioana Macarie Maestru de cor: Gabriel Popescu Asistent maestru de cor: Aurel Muraru Solisti: Florin Budnaru, Catalin Petrescu, Ernest Fazekas, Irina Baiant si Adrian Nour Soliste balet: Geraldina Petre / Gabriela Calin Cu participarea pianistului Alexandru Burca, a Corului, a Orchestrei si a Ansamblului de Balet al Teatrului de Opereta si Musical "Ion Dacian".

acum 90 luni (19 Jun 2015)

,,Dolce Vita este ocazia unei intalniri neconventionale dintre artisti si public in foaierul noului sediu al Teatrului de Opereta si Muzical "Ion Dacian". Foaierul este legatura speciala, puntea dintre doua lumi diferite, pe de o parte scena, cu misterele ei, cu povestile, cu decorurile ei exotice si cu personajele ei seducatoare, pe de alta parte viata diversa din afara teatrului", declara regizorul Dragos Galgotiu. "Spectacolul acesta este imaginat ca o sarbatoare in care orchestra, solistii, corul, balerinele si publicul, intalniti de aceasta data in foaier, in spatiul de frontiera dintre cele doua lumi, traiesc o experienta impreuna. Cabaretul, ariile de opereta, secventele de dans, solo-urile instrumentale, gagurile si momentele de musical, alcatuiesc un spectacol pe care artistii il imagineaza si il traiesc intr-o relatie de complicitate si de apropiere cu spectatorii.

Rand pe rand, Florin Budnaru, Catalin Petrescu, Ernest Fazekas, Irina Baiant si Adrian Nour (foto dreapta), pasesc cu gratie, retrospectiv, spre personajele care i-au consacrat ca solisti in lumea spectacolului de opereta si musical, dialogheaza in duete si tertete si, acompaniati in calatoria lor de pianistul Alexandru Burca, de Corul, Orchestra si Ansamblul de Balet al Teatrului de Opereta si Musical "Ion Dacian", impartasind cu toti cei prezenti sentimentul Dolce vita: bucuria de a gusta viata in tot ceea ce are aceasta mai frumos de oferit. Acoperim o paleta larga de stari, de la comic la grotesc si pana la dramatic, aceiasi oameni in diferite stari. "Dolce Vita" este, simultan, o sursa de buna-dispozitie, de incantare, de visare, iar acest amestec de stari pozitive ne conving, treptat, ca viata poate fi si dulce", declara Irina Baiant. Totul e deschis, la vedere: fiecare gest, fiecare schimbare de costum sau de decor", spune si Adrian Nour. Biletele pot fi achizitionate online accesand bilete.opereta.ro, de la Casa de bilete a Teatrului de Opereta si Muzical "Ion Dacian", deschisa de... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro