Doina Gradea, despre Eurovision: "Mi-as dori sa organizam la Timisoara, pana in 2021, nu doar finala nationala, ci si pe cea internationala"

Doina Gradea, despre Eurovision:

Semifinala Eurovision Romania de la Timisoara, la fel ca celelalte show-uri ale Selectiei Nationale, va fi transmisa, in direct, pe TVR 1, TVR International si TVR Moldova precum si pe TVR+, duminica, 28 ianuarie, de la ora 21.00. Cu o zi inaintea spectacolelor, in fiecare sambata, TVR 1 va transmite, de la ora 22.00, "Culise Eurovision 2018", o serie de emisiuni live despre ultimele pregatiri, impresii la cald, imagini de la repetitii si de la conferintele de presa premergatoare evenimentelor.

acum 78 luni (24 Jan 2018)

"Pana in 2021, cand Timisoara va deveni capitala culturala europeana, mi-as dori sa organizam aici nu doar finala nationala Eurovision, ci si pe cea internationala", a spus Doina Gradea. Inaintea semifinalei de duminica, 28 ianuarie, organizatorii au vorbit, intr-o conferinta de presa, despre ultimele pregatiri ale show-ului de la Timisoara. "Mi-am dorit foarte mult sa organizam Eurovision la Timisoara, pentru ca este un oras care merita enorm. Le multumesc reprezentantilor autoritatilor locale, celor ai Teatrului National Mihai Eminescu si colegilor de la TVR Timisoara pentru implicarea in realizarea acestui eveniment", a mentionat Doina Gradea, directorul general interimar al TVR. "Va spun un secret: mi-am dorit foarte mult sa organizam una dintre semifinalele Eurovision Romania aici, la Timisoara, pentru ca este un oras modern si un simbol pentru Romania - locul unde a inceput Revolutia din 1989. Pana in 2021, cand orasul va deveni capitala culturala europeana, mi-as dori sa organizam aici nu doar finala nationala Eurovision, ci si pe cea internationala", a adaugat Directorul General al TVR. Timisoara are nevoie de astfel de spectacole pentru a ridica stacheta evenimentelor culturale din oras", a punctat Adrian Negoita, reprezentant al Consiliului Judetean Timis. "Cred ca va fi o semifinala foarte buna si ma bucur ca va avea loc in acest loc foarte interesant, la Timisoara", a mentionat si Cezar Ouatu, prezentatorul Selectiei Nationale, alaturi de actrita Diana Dumitrescu. Pentru prima data in istoria Eurovision Romania, una dintre semifinalele concursului este organizata la Timisoara, intr-un decor inedit. Semifinala Eurovision Romania de la Timisoara, la fel ca celelalte show-uri ale Selectiei Nationale, va fi transmisa, in direct, pe TVR 1, TVR International si TVR Moldova precum si pe TVR+, duminica, 28 ianuarie, de la ora 21.00. Urmatoarele semifinale vor fi la Craiova, pe 4 februarie, Turda, pe 11 februarie, si Sighisora, pe 18 februarie. Cu o zi inaintea s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro