Doi tineri antreprenori au pornit un business cu 5.000 de euro si acum se "bat" cu greii de pe piata bio europeana

Au pornit cu 5.000 de euro si doi angajati, iar anul 2017 a fost incheiat cu o cifra de afaceri de 1,85 milioane de euro, o crestere cu 36% fata de anul precedent, si au 20 de angajati. Am vrut sa construim un proiect prin care sa oferim clientului produse naturiste de calitate, o experienta de calitate pe site, servicii exceptionale si, mai ales, respectarea asteptarilor si informarea corecta si transparenta privind utilizarea produsului si detaliile despre produs. Spre deosebire de alti jucatori din piata, noi nu promitem vindecari miraculoase peste noapte, noi incercam sa le oferim o gama cat mai larga de produse precum si informatii relevante pentru fiecare produs astfel incat clientul sa fie bine informat si sa ia singur decizia cea mai buna pentru sanatatea sa.

acum 27 luni (30 Mar 2018)

Piata europeana a produselor bio se ridica la 30 de miliarde de euro, potrivit Statista.com. In Romania, piata este dinamica, in crestere, iar liderul local este Vegis.ro cu vanzari estimate in 2018 la 2,5 milioane de euro. Cu 5.000 de euro si dorinta de a trai linistit! Mihai, care s-a nascut la Brasov, era obisnuit cu viata cat mai linistita, cu calmul si frumusetea orasului cochet de la poalele Tampei. Asa ca decizia de a parasi Bucurestiul nu a fost una atat de grea cum ar parea acum. "Am decis ca viata de multinationala si orele petrecute in trafic in Bucuresti nu ne mai caracterizeaza si atunci am decis ca e timpul unei schimbari. Era chiar inainte de criza, daca nu o faceam atunci, cu siguranta cu ce a urmat nu am mai fi facut acest pas. S-au implicat intr-un business care atunci era la inceput de drum, dar care in timp a devenit la randul sau lider de piata - Libris.ro. Dorinta de a face un business nou exista, iar cand a aparut ideea de a comercializa produse bio, cumva toate piesele s-au potrivit, ca intr-un puzzle. Au pornit cu 5.000 de euro si doi angajati, iar anul 2017 a fost incheiat cu o cifra de afaceri de 1,85 milioane de euro, o crestere cu 36% fata de anul precedent, si au 20 de angajati.

Adevarul: Ati inceput un business de aproape 2 milioane de euro cu 5.000 de euro. Mai corect spus, nu cred ca ne-am facut asteptari si planuri pe termen atat de lung. Ne-am bucurat de un nou inceput si, ulterior, ne-am adaptat si reinventat in functie de piata si uneori chiar inaintea pietei. Diferentierea a venit din modelul de business si din faptul ca am avut de la bun inceput niste valori care le-am respectat mereu, iar clientul a fost mereu pe primul loc. Am vrut sa construim un proiect prin care sa oferim clientului produse naturiste de calitate, o experienta de calitate pe site, servicii exceptionale si, mai ales, respectarea asteptarilor si informarea corecta si transparenta privind utilizarea produsului si detaliile d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro